Arnoldin kuvia ja Poselandin videota!

Kattellaan vielä näitä ennen ku tulee jo seuraava kisa!

Täytyy sanoa että kyllä on hyvä fiilis tosta kisasta edelleen. Enkä ees jaksa harmitella sitä etten voittanu, ukot oli vaan parempia niin mitä sitä murehtimaan 🙂 Nautitaan tosta koska toi oli mun elämäni kovin kisasaavutus tähän mennessä.

14448959_10155241814288835_3757893090274943160_n

ace-east9

ace-east10

aceeast14

Täytyy kyllä todeta noista kisapuitteista sen verran että harvoin on noin huonot olot kisaajalla, takahuone tietenki iso ja hyvä mutta valot! Halogeenit SUORAAN edestä päin, Suomessa tulis kauhea haloo jos ois noin! Ne pitäs tulla ylhäältä mutta eipä oo täällä niin justiinsa 😀 No, se on kaikille sama mutta hauskaa ku noiki ukot jotka tuolla oli ihan pirun kireitä näytti tossa valossa pehmeiltä..

Meillä oli hieno poppoo mukana Italiasta, thanks guys for everything!!!

yamamoto

ja tulihan sitä Team Stonesille muutenki ihan ”kohtuullinen” saalis: 4 kisaajaa mukana

1 kulta 1 hopea 1 pronssi 8 sija Pro kisassa
1 kulta
1 hopea
1 pronssi
8 sija Pro kisassa

Noista ehkä se kovin on toi Petarin 8 sija, taakse jäi kuitenki Mr Olympia kisan top 10 ukkoja! Petar tulee myös Prahaan ja SUOMEEN kisaamaan eli sielläki näätte millanen järkele tuo 26 vuotias jäbä on!

img_0860

Tässä Superheavyn ja Overallin voittaja Luke Debono Maltalta. Meinas että miettii nyt miten lähtee kehittään fysiikkaansa kohti Pro lavoja kun sai kortin, ei siis varmaan tuu Suomeen kisaamaan vaikka on Ben Weideriin ilmottautunu ku kortti on jo taskussa 😀 Herrasta tuli muuten varmaan Maltan supertähti, siellä ei hirveen montaa noin menestynyttä urheilijaa ole!

Pisteetki tuli! oli aika selkeä peli kyllä, ei tarvi jossitella!
Pisteetki tuli! Oli aika selkeä peli kyllä, en ollu lähellä kärkeä. Ei siis tarvi jossitella 😀

Alona ja Poseland oli taas mukana täällä, harmi ku eivät löytäneet mua sieltä takahuoneen uumenista eikä saatu nauhalle enempää juttua mutta vertailut ja jotain höpinää näätte tästä:

Nyt täällä preppi kohti Prahaa jatkuu! Päivittäiset videot Memberi puolella eli sinne mukaan nyt vaan!

-Killeri-

 

Kommentoi