Aurinkoinen Italia!

Matkustaminen on aina mukavaa, varsinki jos suomessa kelit on perus kurjat..

Taustalla sali missä treenataan.

Mä istuskelen täällä Italiassa, Triestessä ja kattelen ku ikkunasta loistaa hieno auringonpaiste. En ala ees valehtelemaan, ei täälläkään kauheen lämmin oo mutta kuitenki sen verran että saa kauan kaivattua piristystä vähän silmiin.

Ihan lomareissulla ei tietenkään taaskaan olla vaan täysin työpainotteinen matka. Siis bodausreissu, treeniä, lepoa, ruokaa ja lisää treeniä. Ruokapuoli toki on jossain määrin rajotettua mutta muuten kaikki noi osa-alueet on suht hyvin hoidossa 😀 Ainaki tän päivän osalta.

Kohta lentoon!

Tulin tänne siis eilen torstaina, kommelluksien kautta koska matkatavarat jäi Saksaan (kyllä, paska maa) ja niiden mukana kaikki eväätki.. Eilinen meni siis suoraan sanottuna perseelleen mutta viime yönä laukku tuotiin mulle ja sain kaikki ruoat sekä tietty treenikamat että voi jumpata kunnolla!

Hyviä eväitä matkalla!

Nyt on super lyhyt reissu, jo huomenna takas Suomeen mutta aina tää on tän arvosta! Mulle se että valmentaja näkee mut livenä ennen kisoja on äärimmäisen tärkeää, koska kuvat on aina kuvia ja ihon paksuutta ei oo helppo niistä päätellä. Tää asia huomattiin taas kun eilen treenin aikana tsekattiin kuntoa.

Arvio on että olin viime vuonna samassa kunnossa noin viikko ennen kisaa, eli nyt ollaan kohtuu hyvässä aikataulussa 🙂 Ja sehän sopii mulle!

Kisaan on aikaa 5 viikkoa ja sinä aikana raavitaan noi viimesetki läskit pois niin että nahasta näkyy läpi! Killeri iskee nyt kovempaa ku koskaan!!!!

Seuraavat viikot tulee menemään nopeesti, All out alkaa maanantaina ja siinä on paljon tapahtumaa.E ns viikolla ollaan Teron kans Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa luennoimassa ja treenauttamassa porukkaa. Sitten enää muutama viikko ja saa jo lähteä Maltalle valmistautumaan kisaan. Kisajärjestäjä siellä on muuten todella asiallinen kaveri, hän vastailee nopeasti kysymyksiin ja laittelee infoja saleista yms. Mukavaa että kilpailijoita arvostetaan tollatavalla koska kisaajat sen kisan aina tekee 🙂

Nyt aletaan valmistautumaan päivän toiseen jalkatreeniin!

FORCE IS WITH ME!

-Killeri-

Viikonlopun aikana kaikkiin tilauksiin ILMAINEN sheikkeri!!!

Kommentoi