Bodarin helppo elämä!

”sähän vaan syöt ja bodaat” Ei toi voi olla raskasta..

Jep, näinhän se ihanne olis. Ihan tuohon ei valitettavasti vielä pysty mutta toivottavasti tulevaisuudessa ois mahollista panostaa vielä enemmän vaan bodaamiseen mikä mahollistais lisääntyneen levon kautta paremman kehittymisenki.

Mutta tälleen yrittävänä bodarina päivät on aika täynnä ohjelmaa, ja melko pitkiäki joskus..

Otin tossa huvikseen vähän kuva matskua mitä kaikkea siihen normaaliin päivään kuulu ennen Maltan kisaa, eli tältä näyttää yritystä pyörittävän (melkeen ammatti)kehonrakentajan päivä:

Päivä alkaa 6.15 herätyksellä, kahvit ja buusterit naamaan ja kohti aamusalia!
Vuorossa oli takareidet ja pakarat!
päälle parikytä minuuttia portaita että saa kunnolla rasvaa palamaan!
Kotiin, suihku ja aamupalan teko. Samalla tsekkaan tilaukset kaupasta ja alottelen työt.
Sen jälkeen siirtyminen ohjaamaan, kaupan kautta ettei tartte enää illalla mennä.
Aika perus setti meikän ostoksista.
#possukerhon sen hetkiset vimpat treenit. Mutta hommahan jatkuu jo taas eli ei se ollukkaan viimenen 🙂
Nellille olkapää jumppa!
Takas kotiin, tässä välissä soittelin mm Thaimaan leirin suunnitelmia, vastailin puhelimeen tuleviin viesteihin ja suunnittelin uusia vaatejuttuja.
Pre workout ateria. Koneen ääressä menee tääki ruoka..
Ja tota pyykkiä tulee kohtuudella ku treenaa 2 kertaa päivässä :/
Ennen iltatreeniä AINA lepo! Tää on ollu rutiini jo vuosia. Ihan must juttu!
Treenijuomat valmiiksi ja taas salille.
Vuorossa Renata kans etureidet. Renata on muuten Fitness malli kisassa mukana, menkää ja seuratkaa matkaa Renatan instassa!
Viimeset puristelut etureisille. Nyt meni sellanen 1,5 tuntia tässä jumpassa.
Hiilaria ja aminoita koneeseen!
Mun valmentajan Mauron kanssa facetime. Näin pystytään kommunikoimaan vaikka toinen on Suomessa ja toinen Italiassa! Samaa käytän omien valmennettavien kanssa jotka asuu kauempana, todella hyvä systeemi!
Ja koska karvat ei oo hyvä juttu niin niitä joutuu aika ajoin ajeleen pois.. :/
Sitte taas duunia..
Samalla ku lopettelen töitä niin laitan seuraavan päivän eväitä ja iltapalaa valmiiksi.
Kohta tää päivä on pulkassa!
Iltapala herkku: Puuroa ja seitiä. NAM!
Ihan vähän alkaa jo väsy painaa, joutaa vissiin mennä unille 😀

Sellanen on yks päivä mun elämästä kuvina. Toki tuossa tulee hoidettua paljon asioita vähän niinku multitasking meiningillä.

Ajellessa koitan aina soitella hoidettavia juttuja ja ku puhelimessa on nykyään mailit ja kaikki ni niihin tulee vastailtua myös muualla ku koneen ääressä. Sen lisäks, hyvä ja huono asia, mun aivot raksuttaa koko ajan ja koitan keksia uusia juttuja mitä tehdä. Pitäs yrittää vähentää mutta se on hankalaa 😀

Ja tietenki some! Se on tosi tärkee työväline mulle eli pitää miettiä mitä postailee ja minne.

mun instahan on @kille_kujala jos ette vielä seuraa niin sinne tulee päivittäin juttua mitä puuhaan!

Nii ja tää blogi, sattuneesta syystä jääny nyt vähän vähemmälle mutta joka päivä mietin että pakko skarpata tässäki! 😀 Ei vaan aika riitä ni jostain joutuu välillä karsimaan.. Mutta TOIVOTTAVASTI tulevaisuudessa pystyn paremmin keskittyyn vaan tähän ja someen niin saadaan tännekki enemmän juttua 🙂

Jos joku haaveilee siis ammattibodarin elämästä niin se on mahdollista kyllä, vaatii vaan jonku verran työtä aluksi. Mutta mahdollista se on! Kaikki on ku uskoo vaan!

-Killeri-

JA UUSI THAIKKULEIRI ON NYT MYYNNISSÄ!
Tammikuussa 2018 lähtee taas seuraava, eka meni loppuun että heilahti.
Lukekaa lisää mun kaupasta, kuvaa klikkaamalla sisään 🙂

Kommentoi

7 kommenttia aiheesta “Bodarin helppo elämä!

 1. Lisäystä edelliseen kommentiini. Tällä tavoin nämä biksu tyypit ajavat oikeita kilpailijoita kauemmas mahdollisuuksista pimentoon. Eli bikini sarjat pitäs saada kytkettyä pois.

  1. Ensinnäkin mullahan on todella hyvin asiat ku sponssit jeesaa helvetin paljon. Muuten tästä ei tulis yhtään mitään!
   Sit toisekseen, Suomessa ei oikeesti oo kovin montaa sponsori urheilijaa, noista likaista kellekään ei taideta maksaa mitään eli ei voida puhua sponsoroinnista. Jotain tuotteita voi saada mutta ei muuta.

   Ja se on ihan fine mulle, ei se oo multa tai keltään muulta pois ☺️ hyvä että on tarjontaa kuhan ei myytäis itteä liian halvalla, sitäki valitettavasti näkee.. 😣

 2. Eniten ihmetyttää miksi sponsorit sponsoroi bikini fitness yh pummeja mitkä postailevat nettiin kuvia pyllystäänsä niin että häpyhuulet näkyy housujen läpi. Tullut huomattua kuinka paljon nämä ylipäätäänsä muokkaavat kuviaansa. Kasvokkain nämä ihmiset eivät ole terveellistä elämän tapaa nähnytkään. Helpompi olisi laittaa sponsori aikuisviihde sivustolle. Nämä yh mammat treenaa yleensä niin kauan kunnes löytävät miehen. Sitten monta kertaa kirjotetaan nettiin ja kuviin kuinka he ovat omistautuneita lajille. Kaiken lisäksi sitten jaetaan nettiin surkealla tekniikalla jaettuja kuvia ja kerrotaan kuinka hyvä liike on ja kauhea pumppi xD.

 3. Mitä noi iltapalatabletit ovat? Winsuja? Entäpä tuo thaikkuleiri, onko siinä lähellä hyvä apteekki?

  1. Jaa koitappa kattoa tarkkaan 👍🏻 ja Google kertoo kyllä apteekkien sijainnit jos se sua huolettaa. Ei muuta ku varaamaan matkaa jos susta on miestä 😊👍🏻

 4. Eipähä tarvii miettii olisko mitään tekemistä! 😀 Kova työ palkitaan, mahtavaa nähä että kasvatat brändii&nimees ja viet sitä kokoajan eteenpäin! 🙂 Tsemppiä kovasti tekemisiin!

 5. Tsemppiä Kille! Pitkää päivää ja lyhyttä yötä mutta lopussa kiitos seisoo ja voit tyytyväisenä katsoa taakse, että ei se kaikki duuni ollut turhaan!