Fiilikset heavytreenistä!

Perjantai aamuna herätessä (myöhässä tietenki ku väsytti niin etten heränny kelloon) nousen sängystä ja mietin että mitä helvetin järkeä tässä taas on..

3 viikkoa takana heavy treeniä ja vielä yks viikko jäljellä. Keittelin puurot Epulle ja itelle, kävin istuun pöydän ääreen, katoin Iiristä ja sanoin: ”Nyt ei oo muuten enää yhtään kohtaa kropassa minne ei sattuis! Eiku oota! Rintaan ei satu, kauheesti, mutta ku sen jännittää ni etuolkapää tuntuu siltä et joku vääntää puukon ympäri siellä. Eli sattuu siis seki.”

IMG_5700

Tälläsillä fiiliksillä aamusta liikkeelle. Tiedossa käsitreeni suht nopeesti ja neuvolan skippaaminen mun osalta ku ei herätty ajoissa. Töitä hetki. Kotiin syömään ja tekemään viikon viimenen eli selkätreeni. Treeni jossa sarjoja on 30, ja ne kaikki kohtuu kovia sellasia.. Voi sitä ilon määrää pienen bodarin pään sisällä ku tota kävin mielessä läpi 😀

Ennen tätä tiistaina tehtiin jalat ja jossain hacki sarjassa selkä kramppas. Oikeen lavan alueelta meni kainaloon asti sellanen 4 sentin vahvunen suiro mikä oli aivan kivikova. Keskiviikkona se sitte eteni siihen etten pystyny enää hengittämään, lukko rintarangassa salpas hengityksen ja sai vedellä sellasta pinta kaasua koko päivän. Tätä olotilaa paransi vielä päänsärky ku se kramppi levis epäkkäisiin. Matias koitti antaa ensiapua ja se helpottiki vähän mutta ei poistanu ongelmaa.

Photo: Tomi Rehell / Rehell Photography
Photo: Tomi Rehell / Rehell Photography

Torstaina pääsin Samun käsittelyyn. Koitettiin aukasta lukkoa betonitolppaa vasten (ainut todettu tapa millä saahaan tarpeeks painetta) pariin otteeseen, ennen ja jälkeen hieronnan. Hieronta kesti 90 minuuttia josta 60 minuuttia käytettiin tonne oikeelle puolelle selkää mikä sitte oliki alhaalta ylös asti krampissa jo. Sama vasemmalla puolella mutta ei niin pahana. Ei aukee mutta helpotti oloa.

Jes, se tarkottaa että pystyy treenaamaan parin tunnin päästä ku saa taas happea sisään! 🙂

Niimpä siis olkapäätreenin kimppuun. Pystypunnerruksia alkuun: 17,5kg ei kipua. VIHDOINKI tulee kivuton olkapää treeni!!!! Kunnes otan 22,5kg kässärit ja sitte se alkaa taas. Joka lasku ja nosto viiltää vasenta olkapäätä. Perkele! Ei muuta ku lämpöä lisää, kiertoja kiertoja. Sitte vaan purraan sitä hammasta ja punnerretaan! Ku ei se kerta helpota ni sen kans on elettävä.

Photo: Tomi Rehell / Rehell Photography
Photo: Tomi Rehell / Rehell Photography

Niskat alkaa kramppaamaan ekassa viparisetissä ku niitä runnottiin hetki sitte ja noita vipujahan ei tehä ku sen 13 sarjaa. Päänsärky alkaa oleen jo ihan kiitettävällä tasolla.. Treeni läpi ja kotiin. Nukkumaan mennessä ei tiiä miten pitäis käsiä ku olkapäihin sattuu jo joka asennossa.

Levoton yö ja sitte onki jo perjantai aamu mistä kirjotus alkaa.

Niin, ne fiilikset heavytreenistä?

IMG_4733

Joka paikkaan sattuu enemmän tai vähemmän. Päätä särkee jatkuvasti ja mietin jo että meneekö ens viikolla hierontoihin 150 vai 250 euroa. Oon varannu 2 settiä mutta että saatais kaikki ongelma-alueet käytyä läpi ni se vaatis ainaki vielä yhen. Luojan kiitos on noita sponsseja!!!!

Mutta kaiken tän valituksen jälkeen, silti mulla on hyvä fiilis! Selvisin tästä viikosta ja saatiin tehtyä tosi hyviä treenejä vaikka paikat onki jo melko paskana. Nyt pahimmat kivut on jo lepopäivän jälkeen poissa ja tuntuu että virtaa on taas sen kuuluisan pienen kylän verran 🙂 Henkilökohtasesti (ainaki sillon ku treenipainot on kohtuu isot ja kropasta osataan ottaa kaikki irti) ni tollanen 4 viikkoa on ihan maksimi kauanko tällästä kannattaa tehä. Ehkä jopa 3 viikkoa ja huili!

IMG_5070

Me tehään vielä ens viikko, sitte levätään oikeesti kunnolla ja maataan vaan viikko (tästä lisää sitte 😉 )

Jos tehette tollasta tosi rasittavaa treeniä ni tunnustelkaa koska teillä tulee se raja vastaan ettei kannata enää jatkaa, ja muistakaa ihmeessä tuo huolto jos mahollista! Ilman noita hierojia mä oisin jo eläkkeellä 😀 Hyvästä vaan kannattaa maksaa!

-Killeri-

Feelings after 3 weeks of heavy training

Friday morning, I wake up and think ”What is the sense in this”. Every muscle in my body hurts, I´m tired and sore. And now I`m going to gym to train arms, after that little working with clients, back home to eat and then second workout, back session with 30 heavy sets.

Last tuesday we did legs and somehow I managed to hurt my back while doing hack squat. I got bad cramp there and because of that I couldn`t breathe properly. We tried to open that on thursday with 90 minutes massage and osteopathic treatment but it just didn’t let go. So I just had to live with it and train. At least I can breathe again, and that means I can train too! So no worries! Later that day we went to the gym and trained debts. First exercise was dumbbell military press, 17,5kg was fine, it didn’t hurt at all! GREAT! Finally I can press with no pain! 5 seconds later, 22,5kg dumbbells and pain is there again. fuck…

These are the feelings, broken, tired and sore.. But still, after all that wining, I feel good 🙂 This week is done and there is only one week left before I can rest whole week! With this in mind I`m ready for a new week! I will kill those weights one more time and then I give them rest too. If it hurts here it must hurt there too 😀

I suggest that if you know how to really train and use your body, if you use heavy weights, you shouldn`t do this longer than max 4 weeks, maybe even 3 is enough.. Listen to your body and rest if you must. Remember to take massage, it will help you a lot! You have to spend money but it´s worth it!

-Killeri-

Kommentoi