Italian vallottajat!

Italian reissu alkaa olemaan pulkassa ja kohta pääsee takas kotiin!

Tää viikko ollaan oltu Oskun kans Italiassa, Triestessä. Reissun syy on se että pitäis varmaan alotella kisavalmistautumiset kohtapuoliin ja siks siis treffit valmentajan kanssa täällä.

IMG_0020
My coach Mauro Sassi, Team Stones
Making plans
Making plans
Siitä se pitäs kunto kaivaa esille!
Siitä se pitäs kunto kaivaa esille!

Se miks Osku on täällä mukana johtuu tietenki memberi osiosta (joka aukee siis ens viikolla!!!) 🙂

Kuvaillaan koko reissu talteen ja upataan videot tonne memberipuolelle ni kaikilla on mahollisuus päästä mukaan näihin tunnelmiin videonki kautta ku kuvat on kuiten aina vaan kuvia.

IMG_0001

IMG_0007

IMG_0021

Tultiin tänne maanantaina, kerkesin oleen yhen yön kotona ja sit taas matkalle. Tässä vaiheessa alkaa kyllä jo tuntumaan että koti on aika pirun hieno paikka! Vaikka reissut on kivoja ja täälläki meillä on ollu huippu puitteet bodata ni silti se oma koti on se place number 1. Varsinki ku perhe on siellä <3

IMG_0012

Mauron kans treenattiin kolme treeniä, tarkotus oli tehä neljä mut se sai hoidettuu mut keskiviikkona yhelle italiaanolle joka fiksailee vammoja ja haettiin mun olkapään ongelmiin ratkasua. Ehkä se nyt sit alkaa kestämään punnerruksia, muuten saa tehä vaan melko iisiä jumppaa olkapäille ja rinnalle.. Toivotaan toivotaan..

IMG_0014

Ekaa kertaa tuli ajeltua täällä etelän mailla autollaki ku otettiin vuokra-auto Sloveniasta! Pikkasen jännää puuhaa ku kadut on kapeita ku meikän hartiat ja jengi ajaa niinku reikäpäät. Autossa oli vielä 800€ omavastaa, ihan sama mikä kolhu tulee ni hinta on sama. Se laitto oleen melko varovainen ku ei oikeestaan ois varaa maksella sellasia summia.. Mut onneks kaikki meni hyvin ja selvittiin ehjin nahoin!

Italialainen tyyli parkkeerata.
Italialainen tyyli parkkeerata.

Tänään ajeltiin sit takas Sloveniaan ja käytiin treenaan Miha Zupanin kans kädet. Postaillaan siittä lisää ku netti toimii niin et saa kuviaki ladattua paremmin sisään!

Jumpan jälkeen hyvät fiilarit. Kauhee kööri oli kuvaamassa :D Pro meininkiä!
Jumpan jälkeen hyvät fiilarit. Kauhee kööri oli kuvaamassa 😀 Pro meininkiä!

Jäätävä paine ku paino nous viime viikon lomalla vaivaset 8-9 kiloa 😀 Lepo tekee hyvää! 😉

Nyt lennolle ja sitte kotiin!!! 🙂 🙂

Hyvää juhannusta vielä till alla!

-Killeri-

Kommentoi

3 kommenttia aiheesta “Italian vallottajat!

  1. Mahtava homma että tulee videomatskua italian matkasta!
    Huomasin tuossa että tätä sun uutta blogia ei löydy mave.fi kautta. Edellinen blogi sieltä löyty. Olis varmaan ihan jees se myös sinne päivittää niin tulee enemmän porukkaa lukemaan blogia.
    Myös isot tsempit tulevaan kisadietti urakkaan!