Kalkkunaa ja avocadoriisiä a`la Lode

Fuuds `n Duudsin vieraana aitajuoksija Lotta Harala!

Nuin vaan saatiin uus jakso purkitettua ja pihalle!

Lotta fuuds

Aikasemmat jaksot voit muuten kattoo tästä:

Killerin köökissä

Piia Pajusen hampparit

Nyt päästiin mun tiimikaverin Fastilta, Haralan Lotan keittiöön kattoon miten ammattiurheilija valmistaa pöperöitään ja samalla kyseleen meille aika tuntemattomasta touhusta eli yleisurheilusta. Vaikka kaikki ollaan urheilijoita niin lajien sisällä on melko paljon eroja siinä miten esimerkiks harjottelu ja ruokailu menee kausien mukaan.

IMG_5696
Munkit Pyynikillä ennen kuvauksia! Valmistautuminen on tärkeetä!

Ite henkilökohtasesti sain tosi paljon ajateltavaa tän tapaamisen jälkeen, muunmuassa siitä mitä se OIKEASTI tarkottaa ku urheilee ammatikseen ja mitä se vaatii. Tässä ku jatkuvasti puhutaan siitä että pitää olla pitkäjänteinen ja elämässä pitää olla muutaki ku urheilu. Noista kirjottelen myöhemmin lisää koska mun pitää vielä itekki hautoa noita Lotan sanomisia.

Lotalla oli reseptinä siis kalkkuna-avocadoriisiä kasviksilla höystettynä, videolta saattaa huomata että oli meille aika vieras ruoka 😀 Mutta saatiin me siittä annos aikaseksi!

IMG_5697

Tän lisäks tietenki kuullaan miten Lotta herkuttelee, sehän se on aina kiinnostavin juttu vai mitä? 😀

Ja tottakai muuta tarinaa! Tää oli superhauska kuvaus, savua ainaki oli ilmassa eli ihan ilman kommelluksia ei tästä(kään) selvitty 😀 Ja koska Lodella juttua riitti niin koitetaan keksiä jotain muutaki hänen kanssa!

Kattokaa ja nauttikaa!

https://www.youtube.com/watch?v=gdK7qPyBtZk

-Killeri-

This time in Foods `n Duuds we get to see what my Team mate from Fast, 100m hurdler athlete Lotta Harala makes for lunch.

Lotta is our hope in track and field sports and her main goal is 2020 Olympics. Now she is going to Germany where she will start her 2016 season.

She will show how she makes turkey-avocadorice meal, this was a little bit strange to us, (we just eat plain chicken and rice because we are simple bodybuilders 😀 ) but I have to say it was delicious!

Video is in Finnish so you won’t understand it, sorry for that! I have to see if I can get subtitles to these someday!

-Killeri-

Kommentoi