Kärsimysten tie!

Tästä se alkaa: itkua, kipua, kireitä hermoja..

Niin, nyt on se aika vuodesta ku kisapreppi alkaa! Sehän on sitte yhtä helvettiä, JOUTUU tekeen aamusin aerobista ja näyttää siltä että lihakset vaan sulaa pois.. Ihan paskaa hommaa..

OMG!!! Nyt se alkaa :)
OMG!!! Nyt se alkaa 🙂

Tai sitte ei! 🙂 Oon oottanu tätä nyt jo varmaan kuukauden, ja viikon loma turkissa teki sen verran hyvää että nyt oon suht koht levänny ja on senki puolesta kiva alkaa taas miettimään tota kisaamista enemmän. Viimesen silauksen teki viime viikko Italiassa ja treffit valmentajan kanssa.

IMG_6065
He`s got my back!

Vaikka oonki jo kohtuu konkari tässä hommassa niin silti se jotenki jännittää taas alkaa tähän työhön. Perhe on kuitenki kasvanu tässä ja on paljon muutaki mietittävää ku pelkkä kisaaminen. Onneks Iiris on yhtä fiiliksissä ku mäki ja sitä kautta mulla on iso paine pois päästä, tiiän että tuki on takana ja ymmärrystä siihen että nyt seuraavat viikot aikaa menee salilla vähän enemmän ku viime aikoina muuten. Hällähän meni viime vuonna kisatouhut vähä ohitte ku piti synnytellä ja kaikkee 😀

<3
<3

Valmentaja Mauro Sassi onneks oli sitä mieltä että kunto on ihan hyvä (sehän  ei näissä hommissa oo koskaan tarpeeks hyvä ku aina pyritään parempaan) ja se kans rauhotti mieltä . Nyt ei oo vielä ees kiire ku kisoihin on aikaa yli kolme kuukautta!

Juhannuksena vielä vähä herkkua :)
Juhannuksena vielä vähä herkkua 🙂
Ja viimeset burgerit vielä eilen illalla!
Ja viimeset burgerit vielä eilen illalla!

Tätä mun prosessia pääset säki nyt seuraan paljon tarkemmin ku ennen!

Tää tapahtuu siis tuolla MEMBERI puolella joka aukes NYT!

Siellä teillä on mahollisuus esittää mulle joka viikko kyssäreitä viikko q&a videoihin, nähä mitä dieettiin kuuluu, miten se elää tässä prepin aikana. Sen lisäks siellä on muuta mun elämään liittyvää juttua: Day in a life-videoita tulee, treeniä, lihashuoltoa ja jopa noista reissuista kuvataan joka päivä eli tavaraa riittää! Ja tuolla sulla on mahollista sanoo mitä SÄ haluut nähä, kaikki mikä on mahollista toteuttaa tehään!

Toki täällä blogin puolellaki näitä asioita tulee käytyy läpi mutta tuolla ne käydään perusteellisesti, ja joka viikko! Ei sitte tarvi arvuutella 🙂 Tosta joutuu tietty maksaa vähän mutta sillä hinnalla saa täällä Suomessa esim. 2 kuppia normikahvia tai yhen laten eli ei sen pitäs liian suuri olla kellekkään. Hinta on vaan 4€/kuukausi.

Toivottavasti tuut mukaan! Toi on samalla helppo tapa tukee mun uraa kohti sitä suurta ja mahtavaa pro-korttia 😉

-Killeri-

So this is the day! Competition season starts NOW!

I was just in Italy and there I met my coach Mauro Sassi. Plans are now made and prepping started so next fall I`ll be at stage again! When and where, I will tell you later 🙂 Mauro was satisfied about my condition and that is a big relief, it easy to start burning fat again.

I also opened my MEMBER area where you can follow everything I do: training, traveling, what goes on in my life and there is also q&a where you can ask questions and I`ll post weekly answering video there.

Hope that you will be part of that, that is also easy way to support my career and make my way easier towards my goal: IFBB Pro card!

Have fun, train hard and enjoy summer!

-Killeri-

Kommentoi

Yksi kommentti aiheesta “Kärsimysten tie!