Kauhujen kokemukset vol1

Tiiättekö ku tunteen ku maailma rutisee, paukkuu ja katto meinaa tulla niskaan?

Se tunne ku henki salpautuu, kädet tärisee ja ootat vaan koska henki lähtee. Ihan kauheeta!

Valmiina matkaan!
Valmiina matkaan!

Oltiin nimittäin Epun kans pari päivää sitte ekaa kertaa autopesussa! 😀 Kyllä oli pelottavaa hommaa! Meinasin aluksi että annan pojan istua omassa istuimessaan ja ihmetellä mitä tapahtuu, vedin oman penkin taakse ja kaadoin selkänojan niin että oltiin siinä vierekkäin.

Ensitunnelmat..
Ensitunnelmat..

Sitte alko eka ropina, huuhtelu meni päälle ja huomasin että on selkeesti aika jännää hommaa. Silittelin Epun päätä ja selitin että ensin pittää huuhella auto että saahaan hiekat pois mutta äänet oli silti liian pelottavia..

Nyt se harja hyökkää!
Nyt se harja hyökkää!

Ekaa kertaa ku tollasessa on ni onhan se selvä että jännittää, kaikki äänet on uusia ja kovia. Niimpä sitte nappasin ukkelin syliin ja noustiin normiasennosta katteleen mitä siellä ulkona oikeen tapahtuu.

Kato mikä harja!
Kato mikä harja!

Ensin tosiaan jätkä tärisi ihan mahottomasti, sitte ku käänsin sen naaman mun rintaa vasten ja rauhakseen selittelin mitä millonki tapahtuu ni nopeesti meni pelko pois ja seurailtiin pesu loppuun asti. Yhtään itkua ei ees tullu vaikka aluksi oli kyllä lähellä!

Nää, eihän tää ollukkaan mitään vaarallista!
Nää, eihän tää ollukkaan mitään vaarallista!
Poitsu tarkisti vielä että printit näkyy, kelpas hälle eli läpi meni!
Poitsu tarkisti vielä että printit näkyy, kelpas hälle eli läpi meni!

On meillä rohkee poika! 🙂

Ensimmäiset kokemukset kaikesta on aina jänniä, ois mukavaa toisaalta jos itekki vois vielä kokee tollasia asioita ku nyt ku on tätä elämää nähny ja kulkenu maailmallaki jonku verran ni tuntuu että juuri mikään ei enää saa sydäntä pomppiin hullunlailla (paitsi vaimo <3 )!

-Killeri-

Kommentoi