Ku bodari astuu crossfit salille!

”Lähellä helvettiä”-kokemus tiliä on taas kartutettu!

Eilinen tuli vietettyä Espoossa Crossfit8000 salilla, tai boksilla, miks noita nyt kutsutaanki. Onnistuin kuitenki (taas) välttämään sen että joutuisin ite mukaan tollaseen hullutukseen, ja tein siellä sitä mitä mä osaan parhaiten. Vedin siis bodaus-treeniä.

Kyseessä oli Suomen ensimmäinen Nocco Training day, ja todellisuudessa ei musta tuntunu että oisin helvetissä ollu, kuhan laitoin tollasen klikki otsikon että te alatte lukeen tätä 😀

Oli mahtavaa olla mukana huippu ammattilaisten kans tekemässä tätä päivää ja pääsin jopa kattoon päivän päätteeksi miten hullua toi crossfit-treeni on ku Nocco tiimin Isa Kaipainen teki oman intervalli treeninsä. On se sellasta hommaa että hattua nostan, vaikka henkeen ja vereen bodari oonki. Arvostan korkeelle kaikkia jotka pistää kroppansa likoon tolla tavalla!

Kuva: Nocco Finland Kuvaaja: Tommi Mankki

Mukaan tähän tapahtumaan pääsi 150 nopeinta ja päivähän tuli täyteen käytännössä heti ku ilmottautuminen Noccofinlandin sivuilla oli aukastu.

Piti vähän ohjeistaa ekaa ryhmää että miten näissä kuvissa poseerataan
”thisisbodybuilding” 😀

Mä teetätin tuolla pari olkapää treeniä, ei mitenkään helppo juttu koska mitään laitteita tai käsipainoja ei ollu käytettävissä mutta onnistuin mielestäni kohtuullisesti siinä mihin pyrin: saada lihakset loppuun mahdollisimman tehokkaasti lyhyessä ajassa.

Ja näinhän näissä kuuluu olla!
TUPLAT ESIIN! 🙂

Tapahtuma oli tosi monipuolinen, muina vetäjinä toimi Ville Rintala, Petri Halonen (toiminnallinen treeni), Oona Tolppanen, Niko Lehtonen( ulkotreenit Gladiaattori meiningillä), Terhi Lumme, Isa (painonnosto ja crossfit) sekä ”herra hyvännäkönen” Edgar Zindoga (street workout). Kaikille löyty siis jotain varmasti!

Kuva: Nocco Finland Kuvaaja: Tommi Mankki

Parin tunnin jumppailun jälkeen porukka pääsi vielä Oonan ja Nikon kans ulos raittiiseen (ja vetiseen) jumppaan. Ite tyydyin tässä vaiheessa vaan seuraamaan sivusta, ylläri 😀

Ens vuodelle on luvassa lissää näitä, kannattaa pistää toi Nocco Finlandin insta seurantaan niin ette missaa  niitä, ne täyttyy varmasti jatkossaki nopeasti eli olkaa tarkkoina jos haluutte mukaan.

Mä taas pidän ite tänään tuolla mun insta tilillä LIVEn jossa julkasen sen mitä kaikki on arvuutellu viimesen viikon, mun uuden tiimin! 🙂

Siinä se on. Sinistä valkosella!

Live alkaa klo 20.30, samalla arvotaan hupparin voittaja oikeen arvanneiden kesken, jos et oo vielä omaa veikausta heittäny niin rip rap laittamaan se tänne!

-Killeri-

Vielä tuplat Sherkon kans, aina ku mahollista!

 

 

 

 

Kommentoi