Media peliä!

Medialla on iso valta päättää siitä mitä ihmiset mistäki asiasta ajattelee.

Hyvänä esimerkkinä vaikka Bull, mies on tehny helvetisti duunia ja vasta ku verotiedot tuotiin julki pari vuotta sitte niin alko ihmisiä oikeesti kunnolla kiinnostaa mikä mies toi Jari oikeen on.

Vihdoin ja viimein myös kehonrakennus on saanu raivattua tietä enemmän eri mediohin, se tuo lajia ihmisten tietoisuuteen ja toivottavasti sitä kautta auttaa myös ymmärtämään ja hyväksymään tänki homman ihan oikeaksi urheiluksi koska sitä tää todellaki on!

Tänä syksynä muutkin kun Iltalehti (kiitos Riku Korkille joka painaa juttua urakalla!) on vihdoin noteerannu kehonrakennuksen ja juttuja on alkanu tupsahtelemaan eri lehtiin. Mä uskon että tätä kautta saadaan myös uusia innokkaita harrastajia mukaan lajiin. Mitä enemmän laji on esillä sitä paremmin ihmiset tän ottaa ja se auttaa suomalaista bodausta monella tavalla.

Otsikot toki pitää tehdä aina myyviksi, se kuuluu asiaan 😀

Haetaan se huomio niillä: Läskistä lavalle tai muuta yhtä raflaavaa. Se on hyvä, pääasia että porukka lukee!

Tänä syksynä juttua on tehty ainaki Sm- voittaja Antti Halmosta

kulta mies Halmon juttu Turun Sanomissa

14520344_10154663547179571_847546017815091229_n
Kuva: Mike Siren

sekä hurjan muodon muutoksen kokeneesta Matias Niemestä

Läskistä lavalle, iltalehden juttu

14642382_10209687086268237_5477672720951274535_n
Kuva: Tomi Rehell

Matias painaa muutenki urakalla materiaalia pihalle ja siittä tulee varmasti iso tekijä  tässä lajissa kunhan muutama vuosi annetaan aikaa kehittyä vielä paremmaksi kilpailijaksi.

Myös Kotipohjan Pekasta oli hyvä juttu Karjalaisessa!

Kuva: Mike Siren
Kuva: Mike Siren

Pekasta ammattilainen

Ja myös meikäläinenki on nyt päässy jo muutamaan eri mediaan, itelle iso juttu oli MTV 3:n tarina, se on kautta aikain ensimmäinen mikä on tehty maikkarin SPORT toimituksen puolelta! Kiitos Sportille tästä!

”Unohtakaa Bull, tässä tulee Killeri”

Ja VIHDOIN ton jälkeen myös Aamulehti aktivoitu! Ja nehän tekiki sitte useamman ku innostuivat 🙂

”Kohti sm-kisaa”

”Isyys ja bodaaminen”

”Kisan jälkeinen haastis”

Noilla on varmasti positiivinen vaikutus koko lajiin Suomessa. Mä ite pyrin siihen että kehonrakennus nostais arvoaan meilläki ja jotta saahaan jatkossaki ukkoja jotka kiinnostaa mediaa niin meiän pitää olla valmiita tekeen töitä senki eteen. Se on loppupeleissä meidän kaikkien etu. Nyt neki kisaajat jotka elää siellä kellareissa, aktivoitukaa ja tuokaa itteenne esille! Se kannattaa aina 🙂

Ja jotta me saahaan kovia kisaajia lavoille niin mä aion olla mukana vaikuttamassa siihen omalta osaltani niin paljon ku pystyn, oman kehonrakennus ”tallin” merkeissä. Tästä suunnitelmasta lisää myöhemmin 😉

-Killeri-

Kommentoi