Mikä ihmeen Possukerho?

”Eihän noi mitään possuja oo”!

Tää kommentti tuli useemmin ku kerran vastaan facebookissa ku kirjottelin #possukerhon raportteja ulos. Ja totta, nimi Possukerho ei kuvaakkaan näitä naisia jotka tähän projektiin osallistu. Tai no, kuvaa kyllä, koska kaikissa meissä asuu pieni porsas 😀 Mä olin tässä se pääpossu ja mammat niitä pikkuporsaita joita sitte ohjasin ja ohjeistin eteenpäin.

Mistä kaikki lähti ja mikä tarkotus tällä oli?

Viime vuoden lopulla mietin että miten mulla ois mahdollisuus edelleen ohjata Mirvaa ja Kirsiä kaiken tän kiireen keskellä, sitte tajusin että mikäs sen parempi tapa ku alkaa treenaamaan porukassa! Ku tuli vielä puheeksi että molemmat sattuu olemaan tänään päättyvissä kuntavaaleissa ehdokkaina niin keksin että tehdäänpä mammoille vaalipreppi! Ite valmistaudun bodauskisoihin ja nää sitte vaaleihin, kaikki tullaan olemaan elämämme kunnossa ku päivä koittaa!

Kun ei naurata yhtään..

Joulun aikaan kääntelin työnimeä tälle projektille ja kaikki vaaleihin liittyvä kuulosti vaan niin tylsältä ettei siitä meinannu tulla mitään.. Mutta ku laitoin joulukinkkua uuniin ni se välähti! POSSUKERHO!!

Sehän on aivan mahtava nimi 😀

Ja ku naurattaa

Niinpä siis synty tämä montaa kauhistuttanu nimi, mikä siis ei liity siihen miten pulleita me ollaan. Eli mielensäpahoittajat voi nyt ottaa ne herneet pois sieltä nokasta. Ja tää oli meidän kaikkien mielestä hauska, kukaan ei tajua miks tää tehään nimen perusteella 😀

Synttärilahjaksi hommasin naisille omenat ja possukortin!

Suunnittelin ohjelman niin että treenataan yhessä 3 kertaa viikossa, mä teen ruokavaliot ja ohjeistan aerobiset ja koko preppi kestää 12 viikkoa. Siis kolme kuukautta. Ei paha, mutta kyllä siinä töitä on ku kyse on normaaleista ihmisistä joiden pitää myös pystyä elämään normaalia elämää töiden ja perheen kanssa. Helppoa ei tulis olemaan, eikä se sitä aina ollukkaan.

Mitä me sitte saatiin aikaan?

Senttejä lähti 52 cm 

Kiloja 13kg.

Eli aikamoinen muutos tuli! Mutta toi ei kerro läheskään sitä koko totuutta! Nimittäin suorituskyky kasvo molemmilla todella paljon, mikä tarkottaa sitä että lihasmassaa tuli reippaasti lisää eli todellinen poltetun rasvan määrä on enemmän ku toi 13 kiloa!

Esimerkkinä etunoja punnerrukset Mirvalla: Alussa 2 hädin tuskin, lopussa 20 ja ei näkyny ees hyytymisen merkkejä 😀

kaikkensa antaneet

Sen lisäks yks asia mitä moni ei tajua näissä jutuissa, henkinen kasvu. Nyt nimittäin koeteltiin niitä fyysisiä ja henkisiä rajoja välillä todellaki kovaa. Treeneissä mä olen todella vaativa koska sali on mulle henki ja elämä. Joinain päivinä sieltä lähdettiin itkien pois ja toisina taas naurettiin. Mutta väitän että molemmat oppi itestään paljon, ja ehkä vähän tästä lajistaki vaikka pintaraapasu vaan tehtiinki bodauksen maailmaan.

Välillä meinas olla pampulle käyttöä!

Oon aivan sairaan ylpee näistä naisista, mulle on ollu lottovoitto että ne on tullu mun elämään koska me ollaan enemmän ku vaan pt/asiakas.

Noi ilmeet ku kaiken viimesen treenin lopuksi annoin pinkit jäätelöt 😀

Onnea Mirva ja Kirsi illan vaaleihin! Molemmat on ihmisinä niin huippuja että voisin äänestää kumpaaki jos täällä olisitte ehdokkaina! 🙂 <3

-Killeri-

Viikonlopiun ajan KAIKKI tuotteet -10% koodilla ”malta”

 

Kommentoi

Yksi kommentti aiheesta “Mikä ihmeen Possukerho?

  1. Hyvä kille! Kieltämättä itsekkin ihmetrllyt nimeä muutamaan kertaan 😀