Miksi IFBB Bodybuilder?

Vastataan nyt sitte Nyyssölälle, ja tietenki ihan vaan omasta puolestani 😀

Mika kummastelee miksi käytetään facebookin urheilijaprofiilissa nimen yhteydessä ”ifbb bodybuilder”- termiä. Se että toi nyt ketään yleensäkkään jaksaa häiritä on aika naurettavaa mutta vastataan nyt kuitenki miksi se mulla siellä on.

Ensinnäki miks siellä on ”bodybuilder” yleensäkkään? Mä nään sen ihan perusteluna siksi että haluan erottaa sen profiilin selkeesti henkilökohtasesta tilistä, sinne postaan urheiluun liittyviä juttuja enkä mitään henkilökohtasia asioita. Miks siellä ei sitte lue vaan ”bodybuilder”, no ihan vaan sen takia että se kuulostaa paremmalta ku siinä on toi etuliite ”ifbb”. Hyvin yksinkertasta.

Toinen asia on se että, jos ette oo huomannu, mä koitan pitää sen kansainvälisenä ja sen takia kirjotan sinne vaan englanniksi. Mulla on jonku verran seuraajia tuolla Espanjassa ja Italiassa, joissa taas eri liitoissa on hyvinki paljon kisaajia. Haluan erottua selkeesti siinä että kisaan kovimmassa mahollisessa liitossa eli ifbb:ssä. Mä ymmärrän kyllä että toisille se mitä ulkomailla on ja tapahtuu on yhentekevää mutta mä yritän tehä tästä mahollisimman isoa, sillon ei kannata jäähä pelkästään Suomeen ja tehä tätä ainoastaan suomeksi. Koska sinä päivänä ku sinne (toivottavasti) saa lisätä sen ”PRO” liitteen on parempi jos maailmalla jo tiietään kuka sä oot. Sitä paitsi jos näitä ny oikeen aletaan miettiin ni onhan esim suurimmassa osassa kamppailulajeistaki aina liitot mainittu.. Ei tässä ihan yksin siis olla.

Ja miks siellä ei lue amateur? Miks sm-kisoissa ei oo amatöörikehonrakennuksen suomenmestaruutta vaan on vaan suomenmestaruus? Eihän sitäkään kukaan kirjota erikseen. Sä oot joko amatööri tai ammattilainen, jos oot ammattilainen ni sulla on PRO liite, sillon kaikki tietää että oot pro. Yksinkertasta. Ja jos joku sekottaa ton ni sitä suuremmalla syyllä siellä kannattaa pitää ”ifbb” mukana koska sillon ne myös muuten sekottaa sen missä liitossa sä kisaat 😀 Lajin sisällähän kaikki on aina itsestään selvää mutta muille ei, sitähän se Mikaki ilmeisesti yritti sanoa mut ei vaan tajunnu ajatella että eihän tuolla ”ulkopuoliset” tiiä että suomessa on vaan ifbb:n kisoja.

Mähän avasin ton mun profiilin sen jälkeen ku olin ollu ekaa kertaa ulkomailla kisaamassa ja tavannu siellä faneja jotka tunnisti mut vaikken ollu ees pärjänny yhtään. Sen takia aukasin koko sivun ku kiinnostusta löyty,  mulle oli vaan tosi selkee se että profiiliin tulee maininta siitä et oon bodari ja niinku sanoin ni jo pelkästään liitteenä se kuulostaa paremmalta ton ifbb:n kanssa ku ilman.

Se tarvisko tätä ees oikeesti kellekkään selittää on sitte erijuttu, IHAN SAMALLATAVALLA VOIS KYSYY MIKS PIDETÄÄN CAPS LOCKIA PÄÄLLÄ KAIKISSA TEKSTEISSÄ? TYHMEMMÄLTÄ TÄÄ NÄYTTÄÄ, mutta täähän onki vaan mun mielipide. Tulipahan tuhlattua puol tuntia arvokasta aikaa kans tälläseen, tänki ois voinu viettää paremmin vaimon kainalossa 😀

Tässä muuten throwbackia 2014 kisoista, päästiin Silvennoisen Mikon kans tekeen videota Muscular Development Latinolle, kiitos Sergion joka oli sillon isosti jeesimässä näitten juttujen kanssa!

https://www.youtube.com/watch?v=54jVpjybIrI

-Killeri-

 

 

Kommentoi

4 kommenttia aiheesta “Miksi IFBB Bodybuilder?

  1. Njooh. Ymmärrän paremmin Killeä kuin Mikaa. Jos olisin kunnon kehonrakentaja saattaisin ehkä ymmärtää enemmän Mikaa. Musta kuitenkin selkeää, että jos on PRO-liite, niin silloin on pro ja jos ei ole, niin silloin on amateur eikä silläkään nyt olisi mitään väliä ilmestyisikö PRO-liitettä koskaa, vaikka olisikin pro.

    1. Eihän se ookkaan! Mut mieti miltä se näyttää ku sä kirjotat sinne IFBB AMATEUR BODYBUILDER KILLE ”KILLERI” KUJALA, menee jo aika pitkäksi 😀
      En usko että kukaan häpeää olevansa amatööri? Tai ei ainakaan pitäs! Se vaan on itsestään selvää jo muutenki, paitsi jos siellä lukee PRO.
      Tossa ku kattelin tota videota ni huomasin sielläki kansainvälisen tyylin ilmasta tää asia, Bullilla luki IFBB Pro ja mulla IFBB Competitor, näin siis ulkomailla laitetaan.