Mitä tarkottaa ”olen vahva”?

Millanen on vahva ihminen?

Se joka penkkaa 200 kiloa ja vetää 300. Tietenki. Monesti vahvuus mitataan jollain selkeellä mittarilla, esim painoilla.

Mutta sitäki tärkeempää on se miten vahvoja me ollaan muuten. Ku elämässä tuulee niin kaadutaanko ja jäädään makaamaan vai pysytäänkö pystyssä ja otetaan tuiskut vastaan?
Siihen miten vahvoja meidän lihakset on me pystytään vaikuttaan tietenki treenaamalla mutta jokasella tulee siinä jossain vaiheessa raja vastaan. Sitä miten vahvoja me ollaan henkisesti on myös mahollista harjottaa ja se ratkasee kaiken! Ja siinä se raja ei tuukkaan vastaan niin nopeeta ku salilla!

Jokanen meistä päättää miten ittensä kantaa. Jos mennään jokapaikkaan leuka rinnassa niin meistä katotaan automaattisesti että toi on heikko. Jos taas pidetään rinta ja pää pystyssä niin se meistä huokuva voima on aivan eri! Tällä on paljon vaikutusta esim työn haussa. Jokanen ymmärtää että ensivaikutelmalla on iso merkitys noissa jutuissa.
Mä koen monesti olevani hyvinki vahva, mutta silti munki pitää muistuttaa itelleni sitä ettei saa antaa periksi vaikka mitä tulis vastaan!

Paidat on 70% luomupuuvillaa ja elastaania eli venyy hyvin ja pitää muotonsa! Mallit löytyy sekä miehille että naisille. Nää valmistetaan vain tilatun määrän mukaan millä siitä saadaan todellinen limited edition!

Tänään torstaina 30.3.2017 on viimenen päivä kun limited edition ”Force is with me”- paita on myynnissä!
Tää paita kuvastaa mulle just sitä miten mä ajattelen itestäni, mä oon vahva, mua ei kaadeta!

Jos sä tiedät olevas vahva, riippumatta siitä paljonko penkistä nousee, ja haluat näyttää sen myös muille niin tilaa paita ENNEN KU VUOROKAUSI VAIHTUU PERJANTAIKSI! Koska sen jälkeen sitä ei enää saa, koskaan!
Ja bonuksena, jos satut olemaan Kulttuuritalolla 22-23.4 kattomassa Fitness Classic:ia niin laita paita päälle. Saat NOCCOn ständiltä sillä ilmasen juoman 🙂 Ja toki toivon että tuut kannustaan muaki kisassa!
Liity mukaan vahvojen ihmisten joukkoon!

-Killeri-

Kommentoi

2 kommenttia aiheesta “Mitä tarkottaa ”olen vahva”?