Onnen kyyneleet!

Elämäni kisa on takana!

Arnold Amateur Europe, tän kauden ensimmäinen kisa. Ei sanoja. Valmistautunu tähän viime vuoden syksystä asti, sillon kyyneleet oli katkeria, 5 sija ja valtava pettymys. Nyt ku sain kisan jälkeen soitettua Facetimella kotiin kyyneleet tuli onnesta <3

Raskaan sarjan pronssi!!!!
Raskaan sarjan pronssi!!!!

Vaikka en voittanu sarjaani ni oon todella tyytyväinen tähän, taso oli kovempi ku sillon 2014 eli mulle tää pronssi on kovempi juttu ku sen vuoden hopea. Ja tällä kertaa tavote oli se että saan ekaa kertaa itteni lavalle niin että oon tyytyväinen siihen miltä näytän. Okei, en tietenkään kaikkeen voi olla tyytyväinen tälläkään kertaa mutta se johtu vähän muista asioista (6 tunnin odottelu ei ollu ihan se mitä olin ajatellu mutta se on sama kaikille, mä vaan en pystyny pitään sitä parasta kondista yllä tarpeeks kauaa).  Joka tapauksessa olin paremmassa kondiksessa ku koskaan ja se on mulle se tärkein asia.

Team Fast taking medals! Ott Kiivikas, 2:nd at up to 85kg
Team Fast taking medals!
Ott Kiivikas, 2:nd at up to 85kg

Iso kiitos teille kaikille tuesta ja onnitteluista, niitä on tullu aivan mahoton määrä <3 Mä en ois täällä ilman mun perhettä, ilman tärkeimpiä ystäviä enkä varsinkaan ilman mun sponsoreita ja valmentajaa. Mauro, I love you!

img_0870

 

Kiitos Iiris <3, kiitos Jussi, Tero, Maria, Henkka ja kaikki muut, kiitos Luckydino joka kustantaa tän majotuksen täällä, kiitos Fast, kiitos Nocco, kiitos Kat-metal, kiitos Fitclub Nummela ja kiitos vielä uusin tukija J.O. Pohjanheimo! Sekä iso kiitos Samu Tuhkasaari (sekä myös Matias) mun lihasten elossa pitämisestä. Eikä unoheta membereitä (kohta saatte taas videota 🙂 )!

Ootte kaikki korvaamattomia <3

Sen lisäks mun on pakko kiittää teitä jotka dissaatte mua, tiettyinä aikoina se antaa just sen tarvittavan potkun perseelle että homma menee oikeeseen suuntaan 😀

Tänään lepään mutta huomenna matka jatkuu, ens viikolla on taas kisat Prahassa ja sinne mennään tavoitteleen taas hyvää sijoitusta!

6243bc08edc14843b067c56be3403fee

Tulkaa messiin seuraileen matkaa, hinta ei oo paha!

Barcelona kiittää, kuittaa ja sammuu nyt sänkyyn 🙂

-Killeri-

Kommentoi

20 kommenttia aiheesta “Onnen kyyneleet!

  1. Paljon onnea, erittäin tykki kunto oli!
    Toivottavasti saat saman kondiksen esiin Sm-skaboissa. Silloin on kultamitali lähellä.

    1. Kiitos! No ei se ainakaan huonompi tuu oleen 😀 Kyllä siellä pitää KAIKKI osa-alueet olla muillaki kohillaan jos meinaavat mut voittaa 😉

  2. Meetkö Barcelonasta suoraan Prahaan vai koukkaatko Triesin kautta?

  3. Kuvista on aina vaikeata tietää sitä TODELLISTA kuntoa mutta näytit videollakin tosi kovalta, kerron nyt suoraan ja rehellisesti että et ole ikinä ollut noin hyvässä kunnossa. Olisin laittanut sinut Hopealle mutta hopea on aina hävitty, Kulta ja Pronssi voitetaan! Ainahan sitä katsoo sinivalkoisin silmälasien läpi kun kisaat 🙂 ei muuta kun rinta rontingilla kohti Prahaa!

  4. Mahtava suoritus Kille, onnittelut! Ilman muuta paras kunto, mitä olet lavalle tuonut. Taso oli tosiaan kova ja minusta sijoituksesi olisi voinut olla jopa korkeampikin. Tuplahauikset takaa näytti että et saanut selkää kunnolla auki? Jalat on varmaan Suomen parhaat tällä hetkellä. Tsemppiä seuraaviin kisoihin!

  5. Mahtavaa Kille! Suuret onnittelut, olit kyllä kovassa kunnossa 🙂