Pikkujoulut tulossa, mitä päälle???

Ainainen ongelma, mitä pistää päälle ku hartiat on leveämpi ku vyötärö?

Salityypit kärsii aina juhlissa tästä: Sopivia vaatteita on pirun hankala löytää. Naiset tilailee mekkoja netistä ja valikoimaa löytyy mutta miesten kohalla tilanne on hiukka eri. Sillon ku ruumiinrakenne on vähänki poikkeuksellinen niin ei sitä istuvaa vaatetta vaan mistä tahansa löydä.

Armaniaki löytyy jos haluaa vielä parempaa!
Armaniaki löytyy jos haluaa vielä parempaa!

Jos mä haluan paidan mikä sopii hartioista ja käsistä niin vyötäröllä on automaattisesti monta kymmentä senttiä liikaa kangasta, ja ku tällänen suht lyhyt kaveri vielä oon niin se pituus on äkkiä luokkaa yöpaita.. Ei kovin edustavan näköstä olla muumina 😀

Mitä yhteistä on bodarilla ja vaatturilla? Molemmat käyttää mittanauhaa :)
Mitä yhteistä on bodarilla ja vaatturilla?
Molemmat käyttää mittanauhaa 🙂

Sitte ku noissa salirytkyissäkään ei viittis joka paikkaan mennä (vaikka niitäki semi siisteinä jo nykyään saa) ni sillon joutuu hakemaan sitä kuuluisaa parempaa seppälää!

img_1768

Täällä Tampereella on onneks yks liike josta löytyy tavisten lisäksi myös meille valtaväestöstä poikkeaville tyypeille istuvat kledjut ja vielä kohtuu hintaan! Oon aikasemminki vieraillu Pohjanheimolla koska omistaja Mikko on kans sali-ihmisiä ja ymmärtää meikäläisten tarpeet paremmin ku hyvin.

Löytyy se hauis vaatturiltaki :D
Löytyy se hauis vaatturiltaki 😀

Meillä on viikonloppuna ekat kinkerit tälle ”kaudelle” ja nyt piti lähtee hakeen paitaa ku omistan vaan yhen valkosen 😀 Pääsette katteleen miten mulle sellanen löytyy, mitä se maksaa ja kauanko siinä hommassa menee ku asialla on vaatealan ammattilainen! (Vinkkinä: ei kovin kauaa 😀 ) Sen lisäks testaan Pohjanheimon oman Athletic malliston puvuntakkia, ette ikinä usko kuin helpolla löyty sopiva takki!

Jos siis pikkujouluhin kaipaa oikeesti siistimpää relettä niin Mikon juttusille ja homma on nopeesti kunnossa! Pohjanheimon liike löytyy Tampereella ihan Sokoksen ja Wolffin vierestä (hallituskatu 9) eli vaikka sali- ja kauppareissulla hoituu toiki homma 🙂

Loppuun vielä Mikon vinkki pikkujoulu pukeutumiseen ni ette näytä sitte juntilta baarissa 😉

-Killeri-

Kommentoi