POWER WEEKEND!!!!

Viikonlopun huippu turnee on enää muutaman päivän päässä! 

Itäsemmän suomen rundi siis lähestyy! Perjantaina startataan Terden kans tojotan keula kohti Kouvolaa.  Power Gymit kutsui meidät vetämään treenejä sekä kertomaan tästä lajista nimeltä kehonrakennus. Ja kehonrakennuksellahan tarkotetaan kaikkea mikä liittyy jollain tavalla kehon muokkaamiseen, syömällä ja treenaamalla.

ILMOITTAUTUMISET:
ville@powergym.fi

Ensimmäinen etappi on Kouvolan Power Gym perjantai iltana. Siellä sitte illan päälle tietenki mahollista nähdä myös meidän treeniä jos jaksaa paikalla pyöriä riittävän myöhään!

Lauantaina aamucardion jälkeen mennään ensin Haminan Powerille, ja siitä edelleen Karhulaan iltapäiväksi. Kolme paikkakuntaa siis missä jokasessa samat setit!

Joka paikkakunnalla on mahollisuus päästä kahteen ryhmätreeniin (näihin mahtuu valitettavasti vaan 10 hlö/ treeni) sekä q&a tunnille missä voitte kysyä mitä vaan mielenpäällä tästä touhusta ikinä onkaan. Ja Q&A osioon mahtuu mukaan kaikki halukkaat!

Ruokavaliot, lihaksenkasvatus, dieetit, treenit, kisaaminen… U name it! Tero on myös aika haka noissa voimailuhommissa ni seki puoli saadaan kattavasti kyllä avattua jos siitä kiinnostuneita!

Ilmottautumiset kannattaa hoitaa NYT koska paikkoja ei montaa ole, laittakaas siis Villen maili paukkumaan ja varmistakaa paikkanne!

Lupaan että tulee muistettava kokemus 🙂

ps.. NOCCO on mukana menossa eli jotain goodieta on ainaki treenaajille luvassa 😉

-Killeri-

Ja sunnuntaina on vielä Timppaki Kouvolassa eli ohjelmaa Powerit järjestää hyvin!

Kommentoi