Tasan viikko Arnoldiin!

Piru ku tää aika onki menny äkkiä!

img_0200

Kesä menee aina hujauksessa ku preppailee kisoihin. Takaraivossa on aina se ajatus siitä seuraavasta treenistä ja syksyn kisoista. Vaikka nyt tuli jopa jonkuverran touhuttua muutaki ku vaan tätä potibildingiä ni silti tää tietty täyttää sen suurimman osan päivästä. Loppu ajasta ku treenailin vielä 3 kertaa päivässä (1 aerobinen ja 2 treeniä), koitin tehä vähän töitä ja hoitaa poikaaki ni jotenki ei tota ylimäärästä aikaa jääny sit mihinkään muuhun. Sinänsä hyvä että meniki kyllä ihan itestään noi ”vaikeimmat” viikot, tällä kertaa ne ei ees ollu yhtään vaikeita vaan olo pysy koko ajan suht hyvänä.

Oisko sitte jo sen verran näitä takana ku 5 vuotta putkeen dieetannu?

kh7a4277

Muutenki tää oli helppo preppi, missään vaiheessa ei joutunu repimään vaan sai tosi maltilla ottaa ja ku sävelet oli suht selvät jo viime vuodesta niin ei tarvinnu myöskään miettiä kummempia. Teki vaan joka päivä, välillä täysillä ja välillä rennommin, ni kunto eteni koko ajan kiitettävää tahtia 🙂

img_0249

Nyt oonki Italiassa mun valmentajan Mauro Sassin luona jossa valmistaudun tän loppuajan. Keskiviikkona siirtyminen Barcelonaan jossa kisaan tän syksyn ekan kisan Arnold Amateur Europessa. Siellä tulee oleen hieno taso ja pääsee kattomaan millanen tää oma fysiikka on noihin muihin verrattuna.

kh7a4355

Silleen ihan kiva että kondis on ollu nyt viikon ajan valmis lavalle niin tässä ei tartte ku kattella miten kroppa reagoi eri asioihin ja kikkailla sen mukaan hiilarilla. Tosi stressivapaa tää viimenen viikko ja uskon että se tulee näkymään siellä kisassaki!

Mä oon todella tyytyväinen siihen missä nyt oon, mulla ei oo mitään paineita kisoista ku viime vuonna sain sellasen pienen kasvatuskokemuksen 😀 Nyt mä oon parempi, valmiimpi ja jos joku mut voittaa niin kunnia hänelle!

img_0288

Memberi-osioon on koko dieetin ajan päivitetty mm. ruokavaliota eli jos haluut tietää tarkemmin miten tää homma on hoidettu niin klikkaa ittes sisään! Sinne tietenki tulee nyt myös kisapäivitykset, eilen itseasiassa eka tältä reissulta, ja onhan siellä yli 10 tuntia muutenki materiaalia treeneistä ja muusta niin kannattaa tulla mukaan tiimiin!

img_0268

Jo tässä vaiheessa Kiitos kaikille teille jotka ootte mua tsempannu!

Kiitos kaikille sponsoreille jotka mahollistaa tän kisaamisen (Luckydino, Fast, Nocco, Fit Club Nummela, Kat-metal ja Pohjanheimo) WFC:lle ja TC Pirkkalalle treeneistä, Samulle huolloista, munista Munaeggspressin Mikolle sekä tietenki Suomen kehonrakennus liitolle kun saan kilpailla näissä kisoissa!

arnold_2016

Kaikki tsemppi viestit on luettu ja niistä saa uskoa ja voimaa! Ja niitä saa mielellään edelleen laittaa 🙂

Viikon päästä tähän aikaan astun sisään kisapaikalle ja sitte nähään 🙂

-Killeri-

 

Kommentoi

4 kommenttia aiheesta “Tasan viikko Arnoldiin!

  1. Paljon onnea Arnoldiin, toivottavasti tulee menestystä. Ja expoon tullaankin sitten paikanpäälle katsomaan kisoja ja toivottavasti sielläkin olisi nyt Killen vuosi. Täällä pidetään peukut pystyssä!

  2. Isot tsempit sulle Arnoldiin ja Lahteen!! 🙂 jätkä tehny uskomatonta työtä kyllä vuodesta toiseen.. ollu hieno seurata! Toivon todella että tää vuosi ois kisojen suhteen sun vuosi!

    1. Kiitos!
      Kyllä tää ainaki omasta puolesta on, paras mitä oon saanu aikaan koskaan eli sit se on vaan muista kiinni enää 😀