Terveisiä Prahasta!


Uusi viikko ja uusi kisa!

Huomenna on taas aika kilpailla, nyt oon siis Prahassa jossa järjestetään EVLS Prague Showdown.

img_1041

Amatööreille on tarjolla prokorttia jos voitas overallin sekä jopa vähän rahhaa. Ihan jees juttu! Tietenki myös ammattilaiset kisaa täällä ja kovia nimiä tulee suoraan Kuwaitista! Big Ramy, Dexter, Bonac.. Sekä mun tiimikaveri Petar Klancir joka sijoittu Arnold Classicissa just 8:ksi! Siltä ootan nyt vielä parempaa sijotusta koska kunto on kireempi ku viime viikolla.

ptar

Ja niin se on mullaki! Pari kiloa vähemmän painoa lavalle ja täällä ku valot on hyvät niin pitäs saada se kondiski esiin.

img_1060

Matka tänne oli aika säätöä, oli vähän kommelluksia ja tuli aika kiire puntarille mutta kerkesin! Jäi jopa puol tuntia aikaa 🙂 Sitte hieman säätöä koska mun ilmoittautumisen kans oli jotain häikkää, eikä ne löytäny eka maksuja eli halusivat multa 600€ käteistä.. Onneks kaikki sit kuitenki järjesty ja pääsen huomenna kisaamaan 🙂

img_1015

img_1036 img_1045

Kisa alkaa noin 10 suomen aikaan ja finaalit illalla klo 19, sikäli sinne eka pääsee. Sarjassa taitaa olla about 15 ukkoa, huomenna ollaan sit viisaampia!

Ja matkaa pääsee tietenki seuraan tuolla memberipuolella tarkemmin, sinne siis ni et missaa mitään :)

Iso kiitos kaikille tsempeistä mitä ootte lähettäny!!! Hienoa että porukka on mukana matkassa!!

-Killeri-

NFE:ssä järkättään fanitapaaminen, jossa oon minä, Petar Klancir ja meidän valmentaja Mauro Sassi. Tuu paikalle!!! EI MAKSA MITTÄÄN :)
NFE:ssä järkättään fanitapaaminen, jossa oon minä, Petar Klancir ja meidän valmentaja Mauro Sassi.
Tuu paikalle!!!
EI MAKSA MITTÄÄN 🙂

Kommentoi

7 kommenttia aiheesta “Terveisiä Prahasta!

  1. Mahtava kunto, ei oo posket tainnu olla ennen noin lommolla (ja säikeillä :D)! Tsemppii kisaan, täällä ootetaan innolla Killerin esitystä 8)