Tom of Takamaan treenit!

Monien liemien mies Tomi Takamaa veti mulle kuuluisan tuntumatreeninsä!

FAST hera 80 tarjouksessa FAST Storessa!

Toi sanahan on mulle täys kirosana. Ei oo olemassa tuntumatreeniä vaan kaikki treeni lähtee mun mielestä siitä ajatuksesta että se pitää tuntua siellä kohteessa mitä treenataan. Siks en palaa tohon enää tässä jutussa vaan keskitytään enemmin siihen mitä annettavaa Tomilla on.

Äijä jakaa mielipiteitä varsinki ”tosi” bodareiden joukossa mutta mä oon aina aatellu että jos jotain voi oppia niin se kannattaa kokeilla. Jos siitä ei opi mitään ni tulipahan tehtyä, jos taas oppii ni se oli kannattavaa! Ja tällä kertaa reissu Vantaan Power Fitille ei ollu turha.

Tomi oli ”haaveillu” kuulema pitkään siitä että pääsis treenauttaan mua ja itekki oon aina suht kiinnostunu uusista näkökulmista, niinpä siis tojotan keula kohti Vantaata ja kattomaan mitä käteen jää!

Ja tosiaan jos ton videon jaksaa kattoa ni siitä se selviää, sain todella hyvin selän aktivoitua. Aika erilailla ku koskaan aikasemmin, ja mikä tärkeintä, opin tekemään sen saman poseerauksissa! Ehkä se heikkous nyt saahaan näyttään vähän paremmalta ku sen osaa jännittää oikeen 😀

Ja koska olin tosi tyytyväinen niin aattelin että miks en helpottais omaa työtä täällä Tampereella! Tilasin siis Tomin opettamaan noita juttuja myös mun valmennuksessa oleville mimmeille 🙂

Tällä kertaa aiheena oli, mikäs muukaan ku: selkä ja pakarat! 

 

Tytöt tykkäs kovasti ja haluuvat lisää, Tomi saa siis kohta juosta Tampereella harva se viikko! Noin neljän tunnin harjottelun jälkeen kaikki pääs huilaamaan ja me vietiin vielä Tomi syömään thaikkua (mulle vaan kahvi..).

..Mä oon treenannu aika monen ihmisen kanssa tässä vuosien saatossa ja ”valitettavasti” joudun myöntään että toi oli yks parhaista treenisessioista mitä mulle on vedetty. Kiitos Tomi ja voit olla varma että joudut katteleen mua vielä uudemman kerran samoissa merkeissä 😀

-Killeri-

PS!!!!

VAATTEET KAUPASSA NYT!!! 🙂

Team Killeri huppari
HUPPAREITA, PAITOJA JA SHEIKKEREITÄ!!!
www.killekujala.com/kauppa

Kommentoi