Torstaitipsit: TOP 6 proteiinit!

Tärkein asia ihmisen ruokavaliossa? Sehän on tietenki protsku!

Muskulit tarvii aminohappoja. Aminoita saa otettua lisäravinteena (”valmiiks” pilkottuna elimistön käyttöön) erikseenki tarpeen mukaan jolloin ne saahaan todella nopeesti kohteeseen (esim treenissä tai sen jälkeen) mutta jokasen on hyvä tietää että kaikki proteiinit myös koostuu noista kyseisistä aminohapoista, eli jos johonki kannattaa panostaa ni se on tuo proteiini.

Edelleen monella on epätietosuutta mistä sitä proteiinia saa. Toki lähes kaikessa mitä syyään on protsua (pois lukien ainaki hedelmä karkit 😀 ) mutta se että me saahaan niistä just noita tärkeitä aminohappoja on meiän lihaksille se juttu.

Oon aina ollu puhtaan ruoan kannattaja ja mulle on tärkeetä miten esim lihat tai munat on tuotettu koska se mitä eläin syö vaikuttaa varmasti myös siihen mitä me sen lihasta saadaan. Siks en suosittele käyttämään muuta ku maustamattomia ja täysliha tuotteita koska niistä voi aina olla varma mitä siellä paketissa on.

Munissa oon pitkään luottanu Friidoihin (munaeggspress.fi) ja nyt ku kävin vielä ite paikan päällä kattomassa millanen meininki niillä kanoilla on ni voin kyllä jatkossaki noita suositella kaikille!

Mun tärkeimmät proteiinit siis tässä:

-Killeri-

FASTn verkkokaupasta valmiiks pilkotut aminohapot!
FASTSTORE.FI

Kommentoi