Treenikengät testissä!

Kengät on isossa osassa onnistunutta treeniä, nyt testissä uudet Ryderit!

Oon vuosien saatossa käyttäny jos jonkilaisia kenkiä salilla. Merkit on vaihdellu Otomixista Lonsdaleen ja Jordaneista pelkkiin sukkiin. Nyt sain testiin uudet Ryder Wearin D-maksit!

IMG_7221
Pakasta vedetyt!

 

Suurimpana erona verrattuna esim Lonsdalen kenkiin on keveys ja lestin leveys. Lonsdalen kengät puristi mulla jalkapöytää aina vähän, näissä istuvuus on paljon parempi heti uutenaki. Ja tosiaan toinen oleellinen asia on kengän keveys! Ryderit tuntuu siltä että jalassa ei ois kenkää ollenkaan, mikä varsinki tälleen dieetillä on kiva asia ku tossu painaa muutenki välillä sen satakiloa 😀

IMG_7160
Nilkka tuki oli tosi hyvä juttu askelkävelyssä!

Jalkatreenissä kenkä antaa hyvän tuntuman lattiaan ja pohja on sopivan pehmeä että pystyy tekemään pohkeitaki hyvin. Silti missään vaiheessa ei tunnu että kenkä antais periksi jalan alla. Joustava pohja on nimittäin todella huono jos tekee kyykkyjä! Lattiaan pitää saada hyvä tuntuma että kyykystä saa varman. Näissä on vielä topattu nilkkaosa joka antaa tukea, se on todella hyvä lisä!

Aerobisissa oon aikasemmin käyttäny Jordanin Flight plateja sen takia että mulla tulee tosi helposti ongelmia pohkeiden kanssa jos kenkä ei tue riittävästi. Vaikka Rydereissa ei mitään pronaatio tukea taida erikseen ollakkaan niin silti ne pitää mulla jalkaterän oikeessa asennossa, ainaki näin viikon kokeilun perusteella sopii siis mulla myös aerobisten tekemiseen hyvin 🙂

IMG_7224

Kaiken kaikkiaan oon todella tyytyväinen kenkään, hinta-laatusuhde on kunnossa. Toki halvempia kenkiä saa esim Lonsdalelta mutta ainakaan mä en voi käyttää niitä jokatreenissä vaan joudun ottaan eri treenihin eri kengät. Näillä pystyn tekeen siis sekä puntti- että cardiotreenit eikä jalkojen kanssa tuu ongelmia!

IMG_7111

Suomesta näitä saa nyt TLX Apparelilta jos mielenkiinto heräs! Ite tilasin noi torstaina ja maanantaina ne oli postissa eli suht nopea toimitus tuntus olevan 🙂 Ja toimitus on ILMANEN Suomessa!

IMG_7223

Hinta kengille oli 119,99€ ja mulle sopiva koko oli 10. Normaali kenkä mulla on 43 ja esim Jordaneissa mallista riippuen 9,5-10. Väriksi valitsin tietenki punasen ja valkosen 😀 Nää on just sopivat mulle mutta kannattaa ottaa aina pikkusen isompi koko jos arvelluttaa koska tässä mallissa koko on hieman pienempi ku normaalisti.

kaitsu
Eikä mua haittaa yhtään että Kai Greeneki käyttää näitä 😀

Expoon tulee TLX:ltä myös osasto jossa niillä on esillä täysin uusia malleja eli viimestään siellä kannattaa käydä testaamassa monoa ja jopa hankkia tollaset itelle jos hyvä monikäyttönen treenikenkä on hakusessa!

-Killeri-

 

 

Kommentoi