Tunti turpaan! :/

Tiiättekö ku oottaa jotain pari vuotta.. ja sitte joutuuki pettyyn karvaasti!

Valmiina matsiin! Paita on muuten 20 vuotta vanha!

Kävin eilen toista kertaa elämässäni sm-liiga matsissa, kattoon siis jääkiekkoa! Edellisestä kerrasta on just vähän yli kaks vuotta, sillonki pelinä oli Tappara-HIFK ja seurana sillä kertaa Rasilahden perheestä Paavo ja Tero.

Paavon kanssa kuvapäivitys parin vuoden välein

Tällä kertaa seura vähän vaihtu, tosin nähtiin Paavon ja Teron kans hallilla, Paavoa pikkusen jännitti taas nähdä mut ku oon varmaan vähän pelottavan näkönen 😀 Ei oikeen sanaa saanu suusta ku haastattelin ukkelia 😀

Mutta siis nyt oli oikeen naisseuraa tarjolla!

Aikamoinen puku 😀

Hullu Tappara fani Mari hommas mulle tiketit suoraan keskelle katsomoa, muitten kirvesclubilaisten seuraan 😀 Mikäs siinä IFK paita päällä istuessa. Oikeen kotosa tunnelma 😀 Mutta ei kukaan huudellu mulle, asiallista väkeä selkeesti Tappara fanit.

Piti ottaa Marille Tapparan väreillä oleva Nocco 😀

Ootin pelistä paljon ja veikkasin että IFK ois vieny sen 3-1 mutta ku peli alko niin totuus selvis nopeesti.. IFK:lla ei ollu minkäänlaista kiekonhallintaa ja peli oli muutenki tosi löysän olosta. Tosin niin se oli Tapparallaki mutta silti Tappara loi sentään jotain tilanteita.

ei hyvältä näytä.. vakavaa on molemmilla!

Tappara vei peliä lähes koko ajan ja HIFK kulutti enemmänki jäähypenkkiä. Mitään sanomaton suoritus stadin kingeiltä ja paljon pitää parantaa jos meinaa sarjassa jotain saaha aikaan! Peukut pystyssä kuitenki koska ”en gång ifk, alltid ifk”!

Turpaan tuli…

Hukkareissu tää ei kuiten ollu!Paras hetki oli ku menin hallille ja näin Marin tuliaiset mulle! 😀 Aivan sairaan siisti HIFK takki, näitä on tehty vaan 200kpl ja mulla on nyt yks niistä! Aivan huippua!!! Ja sen lisäks vielä lapaset ja pipa. Kelpaa ens talvena käpsytellä pihalla 🙂

Kiitos Mari seurasta ja kaikesta, oli kuitenki tappiosta huolimatta kiva ilta!

-Killeri-

Kommentoi