Unelmista totta!

Olipa kerran nuori jätkä jolla oli ihan liian isot housut

Niihin housuihin ois helposti mahtunu kaks saman kokosta jäbää. Ja niinku arvata saattaa ni kuittia tuli joka suunnasta. Se jäbä piti kuitenki päänsä ja kulki pöksyissään päivästä toiseen. Se usko siihen että jonain päivänä ne housut tulee täyteen.

Jonku vuoden jälkeen palaset alko loksahteleen paikoilleen ja oikeitten ihmisten avulla hommat kasvo koko ajan. Loppupeleissä jopa niin isoksi että tää kaveri pysty elättään itsensä sillä mitä se rakasti ja halus tehä enemmän ku mitään muuta.

Tällä hetkellä toi jätkä on Suomen tunnetuin ja menestynein räppäri. Kysehän on tietenki Cheekistä.

Mä luin Jaren kirjan jouluna ja löysin siitä hirveen paljon yhtäläisyyksiä itteeni. Ku se alko tekeen musiikkia sillä oli selkee visio siitä millasta se on, se halus tehä kaupallista räppiä vaikka se ei räppipiireissä kaikkien mielestä oikeeta räppiä ookkaan. Mä taas alotin treenaamaan sillä ajatuksella että haluan mahollisimman paljon lihasta ilman että vammautan itteeni tai rikon jonku paikan, ja haluan kilpailla. Niimpä en ees lähteny kokeileen voimiani vaan tein aina sellasia treenejä millä siihen aikaan ajattelin lihaksen kasvavan parhaiten. Ensimmäisen kerran kokeilin paljon nousee penkistä ku treenivuosia oli takana jo useempi, tais olla jopa 4 tai 5 jos en väärin muista. En vaan nähny sitä maksimi voimaa mitenkään oleellisena lihaksen kasvatuksen kannalta..

Niinku Jarella (jolla ne kuulu tosin tohon räppiskeneen) mulla oli myös aivan liian isot housut. Ku aloin treenaan ni ostin Gaspin farkut kokoa L ja niihin tosiaan ois helposti menny molemmat jalat yhteen lahkeeseen. Muistan ku yks portsari (terkut Pattelle 😉 ) sillosessa työpaikassa naureskeli niille, mä sanoin sille että ootappa vaan, nää tulee kyllä täyteen. Ja niinhän ne tuli. Tällä hetkellä mitkään normaalit housut ei mahdu jalkaan ilman muokkaamista. Ensimmäinen treenipaita tosin on vieläki väljä päällä, ehkä ollu vähän ylioptimismia? 😀

Kymmenen vuotta sitte..

Herra Tiihonen oli myös valmis tekeen paljon töitä aikana jolloin räppi ei ollu suosittua, se paino levyä pihalle joka vuosi ja usko siihen tekemiseen. Samalla tavalla mä oon kilpaillu nyt 6 vuotta putkeen ja loppua ei näy. Mulle on tuputettu sitä ajatusta että joka vuosi kisaamalla ei voi kehittyä, väitän että oon aika hyvä esimerkki siitä ettei toi pidä paikkaansa..

Ja samalla tavalla molemmilla on ollu tiettyjä käännekohtia elämässään, on löytyny oikeita ihmisiä ympärille. Jaren siirtyminen Rähinälle, mulla se että uskalsin 5 vuotta sitte laittaa Bullille viestin et jos se huolis mut valmennukseen. Me molemmat myös ”poltettiin sillat” näihin ihmisiin mutta nykyään ollaan onneks taas molemmat väleissä, kai se vaan vaatii jotain tollasta että pääsee taas tietystä pisteestä eteenpäin..?

Jarelle sanottiin aina että ei Suomessa voi elää vaan räppäämällä, samaa täällä on kaikki toitottanu bodauksesta siitä asti ku mä oon alkanu haaveileen ammattilaisuudesta. Ja niinku se on näyttäny koko Suomen kansalle että kaikki on mahollista ni niin mäki teen nyt. Mähän oon huutanu vuodesta 2013 asti että voitan prokortin. Kisasin sillon ekan kansainvälisen kilpailun ja sain turpaan oikeen huolella.. Mutta sillon mä tiesin että maailmalle mun on päästävä!

Se mun haave toteutu tänä kesänä, musta tuli IFBB PRO!

Monet haluaa, harva saa.

Tän koko homman tajuaminen on ottanu mulla melko kauan aikaa, siitä ku sain tiedon kortista on kulunu jo kuukausi ja vasta oikeestaan muutama viikko sitte se on jotenki tullu mun tajuntaan että eihän Suomessa oo ollu koskaan ku kourallinen bodaus ammattilaisia! Saatikka sitte niin että jollekki ois oikeesti maksettu siitä että se treenaa ja kilpailee! Rehellisesti sanottuna, en mä sitä vieläkään oikeen ymmärrä 😀

Ainut asia mikä on täysin selkee tällä hetkellä on se että mun motivaatio saada itestäni parempi on miljoona kertaa isompi ku koskaan!

Viimesen pari viikkoa oon siis eläny kehonrakennus AMMATTILAISEN elämää ihan virallisesti. Mulla on mahtavat tukijat jotka mahollistaa sen voin vaan treenata, mulla on mun memberit jotka omalla panoksellaan tukee mua kuukausittain. Se on kaikki eteenpäin!

<3

Tähän matkan varrelle on mahtunu hirvee määrä tärkeitä ihmisiä, ilman näitä tyyppejä en nyt olis tässä:

Kaikki alko Vaasasta, Timo Vilponen ja Jani Pakka. Teidän avulla mä pääsin tähän touhuun mukaan. Ekat vuodet sain paljon oppia siitä mitä syyä ja miten treenata. Se että pääsin mukaan teiän treeneihin oli lottovoitto!

Tommy Helin. Nähtiin just ekaa kertaa pariin vuoteen, edellinen kerta tais olla Epun ristiäisissä? Sä oot se jonka kanssa tehtiin pohjat kaikelle! Sä tulit aina jeesaan mua treenissä, kuuntelit kiukuttelua (turhaa sellasta suurimmaks osin) ja elit mukana. Sä osasit lukea mua ku avointa kirjaa. Tosi Ystävän tuntee siitä että sillä ei oo väliä miten kauan aikaa kuluu, ku nähdään ni kaikki on niinku viimeks tavatessa.Niinku nytki oli. Sä oot sellanen. 4 vuotta yhessä lähes joka päivä, teille tuli melkeen avioero ku sun piti olla aina salilla mua auttaas (anteeks Fia siitä). Mutta nyt se palkinto on saatu! Ja Fiaki innostunu treenaan 🙂

Jari, siitä ku mä tulin ekaa kertaa sun toimistolle näyttään itteeni on nyt tosiaan kulunu reilu 5 vuotta. Ajoin vuoden ajan joka toinen viikko Vaasasta Tampereelle tekeen treenin ja sen jälkeen takas. Sä otit mut osaks sun perhettä ja sain asuu sun nurkissa jos pystyin olla täällä pitemmän aikaa, kunnes 1,5 vuoden jälkeen muutin Tampereelle itekki. Se mitä me ollaan tehty ja saatu aikaan yhessä, en mä osaa siitä ees kirjottaa mitään järkevää. Sä opetit mulle miten kehonrakentajan kuuluu elää ja ilman sua en varmasti ois koskaan päässy tähän. Sulta, Jutalta ja Ollilta oon saanu myös paljon oppia siihen miten tää homma tehään, Fitfarm anto mulle mahollisuuden muuttaa tänne ja teitä kaikkia seuratessa oon saanu napsittua sitä arvokasta tietoa miten ittensä brändäämällä voi jopa suomen kaltasessa pienessä maassa olla ammattiurheilija vuonna 2017.

Tero, ensin yhteinen kisadieetti 2012 ja kaikki mitä ollaan tehty sen jälkeen.. Lukematon määrä treenejä, suurimmaks osaksi tyhmiä sellasia ku jälkeenpäin aattelee 😀 Mutta ne on tuonu sitä kovuutta mitä tarvii monessa paikassa. Mun maailmassa on 3 ihmistä kenen mielipiteellä on mulle oikeesti jotain väliä ja sä oot yks näistä. Asiassa ku asiassa. Ja onhan se munki kunto ollu jo ainaki kerran sellanen että oot sanonu ”nyt näyttää hyvältä” 😀 Ja näin mä sen haluunki olevan. Oot sellanen ihminen keneen tiiän voivani luottaa, aina.

Viimesin, kaiken kruunu, Mauro Sassi.

Those words you said there. Those were the ones that made the difference!

Mauro tipahti kirjaimellisesti mun syliin (no ei ihan mutta melkeen) 2015 kesäkuussa mun tähän asti ylivoimasesti heikoimman esityksen jälkeen Malagassa. Oon saanut nyt olla Mauron valmennuksessa 2 vuotta ja kuukauden enkä vois kuvitella ketään joka ottais sen paikan. Ja tosiaan, koen että SAAN olla valmennettava. Mauroa ei oikeestaan kukaan valitse valmennukseen vaan se valitsee ketä ottaa.

Multa kysytään monesti että aiotko vaihtaa valmentajaa. Aika helppo vastata tohon että miks vaihtaisin ku tuo äijä on saanu musta enemmän irti ku kukaan muu. Kisoissa, mutta myös mun henkisellä puolella. Mauro on vihdoin löytäny musta sen joka haluaa voittaa niin paljon ettei millään muulla oo merkitystä, unohtamatta silti aina muistuttaa mua mitkä asiat tässä maailmassa on ne oikeesti tärkeet jutut.

 

9 Pro korttia kahden vuoden aikana, jos jotain voidaan sanoo Pro makeriksi niin Mauroa. Aivan jäätävää tulosta tulee. Mä ite koitan tietenki painaa sen verran kovaa ettei se jäis vielä tähän.. Olympia??? No ei ehkä just nyt oo ajankohtanen ajatus mutta kunhan saan ekan kisan alle ja nään millasta siellä on niin sit voi alkaa asettaa jotain tavotteitaki. Enkä mä tietenkään ihan pieneen tyydy ku en oo  tyytyny tähänkään asti 😀

Tulevaisuus näyttää mihin musta tuolla on, ja voin sanoo että oon ku pikkulapsi karkkikaupassa tällä hetkellä 😀 On tää bodaaminen vaan hienoa hommaa!!

-Killeri-

Kuva: Otto Rosti/Taffer

Kommentoi

6 kommenttia aiheesta “Unelmista totta!

  1. Hieno ja koskettava teksti! 🙂 Pääset tulemaan älyttömän pitkälle ja oon aina messissä tukemassa niin paljon kun vaan pystyn!

  2. Aivan mahtava juttu Kille ja hieno matka tähän mennessä.Toivottavasti jatko tulee olemaan vähintään yhtä hyvää menoa!

  3. Blessings and congrats champ, it’s a great new! 💪🏾🥇🏆👌🏾Still blessed