Vappuriehaa!

Kerranki (näitähän ei yleensä oo meillä) on hyvä syy ryypätä kunnolla!

Meitsin vappujuomana on Nocco, ei mee päähän vaan lihaksiin!

Nimittäin siis tää vappu. Työväen juhlaksi kai kutsuvat tätä, silti ainaki ite ku vielä työläisenä olin niin joka vappu meni töissä. En siis oo koskaan tähän saanu minkäänlaista symbioosia, ei siis tarvi tänäkään vuonna juhlia. Ihmiset kai marssii ja pitää puheita siitä miten asiat PITÄIS olla ja tehdä mutta loppupeleissä ne jää taas, niinku yleensä, vaan puheiksi. En oikeen ymmärrä miks noista ees tehdään mitään numeroa ku tälläki hetkellä nää ns. työväen puolueet on tuolla päättäjäympyröissä oppositiossa eli ei ne niitä läpi sais kuitenkaan vaikka oikeen hurjiksi alkasivatki ja päättäis ruveta sanoista tekoihin.

Ja tätä myös! Ei tarvi ees syyä ku juo tarpeeks aminoita 🙂

Eipä siis jaksa antaa noille mitään arvoa, puhujat puhuu ja tekijät tekee.

Mistä päästään hyvällä aasin sillalla yhteen videoon minkä näin eilen. Tosin vaikea ois ollu välttyä näkemästä tätä ku niin moni mulle tän postas 😀 Aina välillä, ja joskus vähän useemminki, joutuu menemään itteensä ku kuuntelee mitä joku ihminen puhuu susta. Se tekee hyvää ja siinä tulee tutkittua niitä syvimpiä juttuja itessään, onko oikeesti sellanen ku miltä ulospäin näyttää.

Sons of Abraham Hod Rod and Rock show:ssa. Kiitos herroille ku päästiin kokeileen prätkiä!

Mulle kehonrakennus on elämä. Se ei oo osa sitä vaan se on mun elämä. Kaikki rakentuu sen ympärille, ja se ruokkii kaikkea mitä teen. Hyvässä ja pahassa. Se myös on mun ammatti, vaikka mulla ei sitä korttia vielä kädessä ookkaan, siihen perustuu mun yrityksen toiminta eli ilman kehonrakennusta mitään näitä asioita mitä nyt on ei olis. Ainakaan tässä muodossa.

Sain eilen tosiaan useemmalta ihmiseltä linkin tähän videoon, tää on Toni Katajan blogista:

Toni on todella hyvä puhuja, oikeesti suosittelen kattomaan ja kuuntelemaan Tonin sanomaa. Ei niinkään välttämättä noita mua koskevia asioita vaan se mitä Toni puhuu UNELMISTA. Kuunnelkaa se osuus tarkkaan.

Mennään tässä lopuks vielä kulissien taakse.

Peter Wilenius, mies jonka kanssa mun ei monen mielestä pitäs olla tekemisissä ku ollaan vihamiehiä (somen luoma illuusio niille jotka ei tiedä 😀 ) oli auttamassa mua viime viikon kisoissa Hellsingissä. Peterin avopuoliso Veera kuvaili videota messuilta ja takahuoneesta, näätte vähän miten kisaan valmistaudutaan ja millasta on todellisuus kun lavalta tullaan pois. Vaikka siellä hymyä irtoaaki niin aina ei olo oo ihan paras mahollinen. Siitä lisää Peterin videolla:

Meikäläinen siirtyy tästä lumiselle vapputorille, ehkä joutuu ottaan pari munkkia ku Toniki niitä kehu syövänsä ja huomenna taas paluu kisaprepille!

Kelit on ainaki taas kohillaan, otetaan vastaan asuntoja lämpimistä maista!

Hauskaa mutta fiksua vappua kaikille!

-Killeri-

VIELÄ TÄMÄN PÄIVÄN AJAN KILLERI KUTEET -10% ALESSA!

Kommentoi