Venyy venyy!

Bodarit on kuulema kankeita, ei pidä paikkaansa!

Kävin alkuviikosta pääkaupunki seudulla näyttäytymässä ja sopimassa vähän uusia kuvioita tälle vuodelle.

Maanantai iltana ensin Vantaalle ja Power Fitille. Täällä mä käyn aina treenaamassa ku tuollapäin pyörin koska tää vaan on hyvä sali ja Jarkko on todella hyvä isäntä, tulee aina joko ite aukoon ovet tai hommaa jonku paikalle että pääsen treeniin.

Mulle tärkeetä on aina salin ilmapiiri ja tuolla mä vaan viihdyn. Se vaikuttaa tosi paljon siihen millasen treenin saan aikaan.

Ja toki aina ku mahollista niin koitan saaha järkättyä jotain kaveria mukaan jonka kans ei muuten tuu niin paljoo nähtyä ja treenattua, Peter ja Veera on siittä hyviä että ne treenaa melkeen joka päivä niin ne saa aina houkuteltua mukaan 😀 Tajuttiin itseasiassa Peterin kans et meidän pitäs joskus tehä muutaki ku selkää yhessä, jaot vaan sattuu aina osuun niin et molemmilla on selkäpäivä ni minkä sille voi! Ens kerralla tehään kyllä jotain muuta, se on varma 😀

Ennen treeniä mietittiin millasta settiä tehtäis, mä olin eka aatellu ryskäys jumppaa ku parin päivän päästä ois puristava selkätreeni eessä (teen selän siis 2 kertaa viikossa nyt) mutta päädyttiin sit kompromissiin eli tehtiin 4 liikettä fiksusti (mutta kovaa) ja yks vähän enempi ryskäämällä. Se oli itseasiassa just passeli tohon paikkaan.

Ekana liikkeenä yläsoutu
Toisena alataljaa, mistä ei oo kuvaa, ja sen jälkeen tollanen Hoist tyyppinen yläveto härpäke.
Kolmas liike oli se repivä, 1 käden soutu hammer koneessa pudotuksilla ja viimesenä räkkivetoa. Kuolin ihan täysin vaikka painoa ei tässä ollu juuri yhtään!

Lopuksi Peter halus vielä hakea liikkuvuutta, en meinannu oikeen syttyä siihen ku tässä vaiheessa oltiin oltu salilla jo about 4 tuntia, meillä aina vähän venyy toi ku on niin paljon puhuttavaa.. Mut annoin tässäki periksi ja otettiin vanha kunnon ”kaverinkansvenyttely” selälle!

Ja tosiaan, kuka kehtaa sanoa ettei  me oltais notkeita??? Ainaki kuvien perusteella toi näyttää tosi helpolta 😀

alkaa ihan jees..
Sitte jo vähän kirraa!
Naurattaa jo ku on niin saakelin kovaa hommaa 😀

Pääasia reissussa oli kuitenki yhteistyö kuvioiden hiominen ja niitten vuoro oli heti tiistai aamuna.

Espoon Sokkarin sali, ei häävi mutta cardion sai tehtyä.

Aamujumpan jälkeen suuntasin Espooseen Lejos Oy:n päämajaan missä pidettiin reilun parin tunnin palaveri heidän markkinointi puolen kanssa ja kirjotettiin sopimus tälle vuodelle.

Iso kiitos luottamuksesta koko Lejoksen väelle! Palaverin jälkeen vaihdettiin vielä ajatuksia bisnes maailmasta yleensä ja kuka tietää vaikka saatais jotain todella isoaki aikaan tulevaisuudessa Killeri-brändin kanssa! Ainaki mulla ne tavotteet on korkeella että siittä se ei jää kiinni 🙂

Sen jälkeen kauheeta kyytiä kohti Helsinkiä ja Fastin uuteen päämajaan treffaamaan Tiinaa.

Taas tollanen reilu pari tuntia ajatusten vaihtoa, todella mielenkiintosia asioita tulossa Fastilla ja oon kyllä innoissani! Päästään tekeen jotain uutta ja mahtavaa, se on aina hienoa ja motivoivaa! Luonnollisesti näistä en voi vielä mitään huudella mutta sittepä näätte 😀 Hyvää kannattaa aina oottaa hetken.

Vihdoin joskus vähän ennen kolmea lähin ajeleen takas Tampereelle, semi kova kiire koska piti keretä ennen viittä postiin viemään nettikaupan tilaukset. Nyt on muuten kaikea taas saatavilla, eli jos et vielä omista Killeri geareja niin kipin kapin ostoksille!

Pikkutakki pukee miestä! Ja kyllä, lippis kuuluu mun asustukseen!

Tälleen alko mun toukokuu, muutenki hyvän päivän kruunas vielä Lentoparkin viesti että voitin heidän insta-kisasta 1000€ matkalahjakortin eli kisojen jälkeen vois sitte ehkä pitää vähän lomaaki! 🙂 Edellyttäen että jää yhtään rahaa jäljelle noista kisa reissuista 😀

-Killeri-

 

 

 

Kommentoi

4 kommenttia aiheesta “Venyy venyy!

  1. Isosti onnee uudesta sopparista ja 1000€ lahjakortista! 🙂 Meni matkavoittokyllä oikeeseen osoitteeseen kerrankin! 🙂 Kiitos monista blogi txt&videoista taasen kerran! Isot propsit että jaksat tehdä ja kirjotella, tsemppiä tuleviin kisoihin ja dietille 🙂

      1. Eipä kestä! sano vaan jos alkaa liikaa kommenttia tulee nii osaan ajoissa lopettaa 😀