VIHDOINKI VOITTAJA! Ja silti vähän pettynyt..

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan…

..kuka käski mennä alasti nukkumaan. No en menny, silti oli kurkku ihan paskana mutta palataan siihen myöhemmin.

Takas omalla salilla!

Nyt oon takas Suomessa, tulin tiistai iltana kuuden maissa. Pesin pyykkiä, söin ja lähin kotisali WFC:lle treenaamaan. Ei kestä huilailla liiaksi! Eli työt jatkuu täällä ihan normaalisti. Tää päivä on menty aamu kasista asti tähän koko ajan että saa rästihommat tehtyä.

Mutta mitäs siellä Maltalla! Diamond Cup Malta eli Pro qualifier kisa!

Laukku pakattu, kaikki olennainen mukana!

Lähtö kisamatkalle oli kisaa edeltävänä tiistaina kun Suomesta ei tahtonu saada sopivia (ja sopivan hintasia) lentoja niin piti lähteä jo aikasemmin paikalle. Se oli itseasiassa parempi ku hyvä niin pääs huilaamaan ku täällä tää arki pyörii aina vaikka kuinka koittais olla tekemättä mitään 😀 Ainut huono puoli oli se että lento lähti klo 5 aamulla eli yö meni ajaessa ja lentokentällä torkkuessa.

Matka evästä! Parasta kanaa ikinä!

Maltan kentälle mun sponsori Luckydino.com oli järkänny taksin valmiiksi ja taksi kuskas mut suoraan salille ku en saanu kämppää ennen klo 11.30. Sali oli Fort Fitness, 4kk aikasemmin avattu ja täynnä Hammerin kiinakopioita mutta muuten hyviä vehkeitä. Ja joka lähtöön löyty kyllä laite!

Se viikko meni siinä sitte käytännössä makoillessa ja salilla käydessä. Aamusin tallustelua rantakaduilla ja päivisin sitte tv:n kattelua. Energiat oli niin vähissä että mihinkään en kyllä ois jaksanu lähteäkkään ku ruokaa ei saanu syyä että paino menee tarpeeks alas.

Kahvia sai sentään välillä juua!
Jalat jossain vaiheessa viikkoa
Hurjat oli eväät!

 

Lauantai aamuna vaakaan, ensin vähän ylipainoa, vessaan ja sain tiristettyä sen verran että mahduin ku mahduinki alle 95 kilon sarjaan. Normaalisti ku oon kisaannu alle 100 kilosissa niin nyt sai kunnolla vedättää tohon. Olin siinä 16 tuntia syömättä ja juomatta että paino tippu tarpeeksi.

Ruottin poika puntarijonossa.
Kisapaikka

Niinku normaalia niin puntarit noissa on ihan sekasin, ei mitään järjestystä missään ja kaikki kestää ja kestää. Kisaajia oli noin 300 ja jos olis ollu enemmän ni luulisin että oltais vieläki siellä jonossa.

Kisat ja vaaka Hilton Maltalla.

Sitte alko kevyt lataaminen! Puuro oli kyllä todella hyvää 😀 Vedet pidettiin edelleen maltillisina ja suolat melko alhaalla. Klo 00 söin viimesen aterian ja sit unille.

MAKIAA!!!

Sunnuntaina kisapäivä, taas sama homma.. Ei ruokaa, aamulla 100g kanaa ja vedet pois. Kisan alkaminen veny ja veny ja loppujen lopuksi pääsin lavalle joskus 20-21 maissa illalla, en oo ees varma ku olin jo sen verran sekasin siinä vaiheessa 😀

Äitiltä aikanaan saatu tyynyliina aina mukana kisoissa <3

Pari kertaa katottiin siinä iltapäivällä ja illalla kondista, kysyin Maurolta josko pitäs syyä tai ottaa suolaa mut hän sano että näyttää niin hyvältä ettei kannattais tehä mitään. Ja eihän sillon tehä! Jos kaikki näyttää hyvältä niin se riittää, oloilla ei oo niin väliä ku voittoa haetaan!

Mun musat aina ennen kisaa, mahollisimman rauhallista.
Team FAST edustettuna: Ott Kiivikas Virosta. Miehen 150:s !!! kisa! Jumalauta!

Kisa ohi ja sit alko taas odottelu, ehkä pisimmät tunnit ikinä! Joskus puolen yön maissa pääsin palkintojen jakoon ja VIHDOINKI! 1 PAIKKA!!! Tätä on ootettu ja kovasti 🙂 🙂

VOITTAJA!

Mutta ei se vielä ollu ohi! Nopeesti pari kuvaa ja sit oottamaan että tulis overall, eli ei vieläkään vettä tai ruokaa. Nyt ois mahollista, ja oikeesti todella lähellä, että mun unelma mitä varten oon tehny töitä kaikki nää vuodet vihdoin täyttyy ja musta tulee PRO. Mutta tiimikaveri voitti mut 3 pisteellä eli tulin toiseksi 😀

TEAM STONES!
Super heavy 1 ja 2 + overall
-100kg 1
-95 1
KOVA TIIMI!

Niin lähellä mutta niin kaukana! Silti tosta jäi todella hyvä mieli, Andrea ansaitsi sen kyllä kans eli sen puoleen ei toi haittaa. Nyt sit vaan jatketaan dieettiä ja otetaan seuraava etappi tähtäimeen!

Kisan jälkeen käväsin nopeesti suihkussa, kello oli 01.30 ja sitte Luckydinon jätkien kanssa syömään! Tasan yks ravintola auki ja täytyy sanoo ettei ollu kyllä hääviä evästä :/

Ja kaiken lisäksi, tästä päästään siihen kurkku kipuun.. Nimittäin sen jälkeen ku pääsin joskus neljän maissa nukkumaan niin alko oksentaminen. Yö meni siis vessan lattialla, tai ne muutama tunti mitä siinä keskes nukkua.

Puol kaheksan nousin ylös ja lähdin tuulettamaan päätä, tää on kans joku rituaali mulla aina kisojen jälkeen. Käyn niin kierroksilla ettei saa nukuttua 🙂

Lohta, munia, hedelmiä, mehua ja leipää. Ja tietty NOCCO 😀

Hain aamupala värkit kaupasta ja pistin vähä erilaisen aamiasen tulille. Muuten maanantai meni tutustuessa kaupunkiin (missä ei kyllä ollu mitään ostettavaa!

siisti kylä kuitenki!

 

Ei siis kannata lähteä shoppailemaan tuonne) ja Luckydinon toimistoon tutustuessa. Illalla vielä jalkatreeni ja cardio, sen jälkeen pakkaileen kamat kasaan ja seuraavana aamuna klo 6 lenkille ja siitä taksilla kohti lentokenttää.

Sellanen Maltan reissu oli!

TOMBEE!!!! KIITOS!!!

Oon saanu aivan järkyttävän määrän onnitteluja, KIITOS KAIKILLE TEILLE!!!! Ja erityiskiitos Antti ja Peter, tiiätte miksi, arvostan 🙂

Ja sponsorit!!!! Teiän ansiosta mä pystyn kilpailemaan näitä kisoja jotka maksaa kuitenki todella paljon!!! Mahdotonta ilman teidän tukea <3

KAT-METAL

FAST

NOCCO

FITCLUB NUMMELA

LUCKYDINO.COM

MUNAEGGSPRESS

SAMU TUHKASAARI

CREDIT 24

WFC

TC PIRKKALA

Ja kaikki muut jotka tuette mua tavalla tai toisella!

Ootte korvaamattomia!!<3

Matka jatkuu, pysykää messissä 😉

-Killeri-

 

Kommentoi

4 kommenttia aiheesta “VIHDOINKI VOITTAJA! Ja silti vähän pettynyt..

  1. Onnea voitosta! Oli kyllä niin kova kunto, että todellakin ansaittu! 🙂

  2. Helkkaristi vielä onnea 1 sijasta! Yksi monista ja tulevista pokaaleista 🙂 Viehän se kultsakin kullalle 😉 Tsemppiä sinnekki vaikka ei olekkaa nii tärkeä kisa siulle!! 🙂