Viikossa läskiksi!

Miten nopeeta saadaan kisakunnosta tehtyä läski?

Itseasiassa siihen ei mee parhaimmillaan ku yks päivä, seki on kokeiltu aikanaan, 15 kiloa painoa lisää reiluun vuorokauteen ja pumppu huutaa hoosiannaa ku verenpaineet pomppaa kattoon. En suosittele! 😀

Ei tosin pelkkää shittiä, poronkäristystä ja bataattia!

Viime viikolla tuli vietettyä todella rentoa elämää, ekat pari päivää kisan jälkeen en kummemmin miettiny syömisiäni vaan maistelin vähän kaikkea mitä sattu vastaan tulemaan.

Mun yks suurimmista herkuista: Mysliä ja hilloa <3

Sitte oli tarkotus pitää kolme päivää tiukemmalla rungolla ku viikonloppuna oli paritki isommat syömingit tiedossa mutta huomasin että joululahjaksi saatu Minetin jätskilahjakortti menee umpeen ja eihän sitä nyt voi käyttämättä jättää!

Eppu tuli lokkeileen mun jätskille. Hyvä että joku pitää musta huolta 😀

Perjantaina siis tuli käytyä jätskillä mutta muuten taisin sen päivän selvitä melko kunnialla.

Ja sitte viikonloppuun!

BOOM!!! TC Pirkkalalla treenit ennen ruokaorgioita!

Team Killern kesäpäivät, menin tyhmänä viikkoa aikasemmin laittaan ukoille viestin (viimenen ilta ennen kisaa) että ei sitte syyä mitään fiksua vaan vedetään oikeen urakalla kaikkea mättöä.. VIRHE!!

Joo-o.. tällästä..
.. ja lisää..

Noita sitte koitettiin siinä treenin jälkeen tuhota, ja lisäksi vielä 4 pussia sipsejä, täys riisinkeitin riisiä, 2 kiloa perunoita ja 20 hampparia.. Onneks jätettiin se partypitsa tilaamatta 😀

Oli äijät aika tukossa ja väsy iski ainaki meikäläiseen melko nopeeta. Sinnillä koitin syyä mutta roskiinhan noista osan joutu laittamaan.

On muuten harvinaisen hyviä leipureita tiimissä!! 🙂 Pojat vois perustaa konditorian noille kakuille ja piirakoille! 😀

Ilman näitä ei ois mitään!

Sitte kultajuhlat sunnuntaina!

Kiitos kaikille jotka tulitte paikalle, siellä oli just ne ihmiset ketä sinne kaipasinki. Ja ne jotka ei päässy oli hyvästä syystä pois eli saatte anteeksiannon 🙂

ensi purasu!

Eihän juhlat tietenkään oo mitään ilman kakkua! Jenni teki mulle aiheeseen sopivan sitruuna-laku juustokakun mikä oli super hyvää! Ja tän lisäksi vielä Kirsin tekemään marjapiirakkaa (todella onnistunu muuten koska ei ollu liian makea!!! ) ja sen päälle vanilja jäätelöä.

Liian hyvä combo!
ja lopputulos on: POSKET!

Suorana poskiin niinku mulla aina menee sokerit mutta väliäkö sillä, kerranki oli aihetta juhlaan 🙂

Nyt siis on juhlat (ainaki hetkeksi) juhlittu, painoa tuli tuossa viikon aikana 10 kiloa lisää ja nyt aletaan hikoileen niitä pihalle. Porraskone saa musta taas viikon tauon jälkeen hyvän kaverin 😀

Ja tuliko musta siis läski tuossa viikossa? No ei tullu. Nestekertymä nostaa painoa mutta rasvaa tuona aikana ei juurikaan kerkeä saaha, eli kisan jälkeen voi surutta ottaa lunkia hetken ja nollata sitä jäätävää näläntunnetta mitä aivot lähettää. Sen jälkeen on paljon helpompi palata taas järkevään ruokailuun ku se pahin himo on sieltä tapettu.

-Killeri-

OSTA LIMITED EDITION Killeri tank top CROWNKONIN kaupasta !

 

 

Kommentoi