Visiitti ulkomaille!

Käytiin tossa ottamassa treenit kaukana ulkomailla, Pirkkalassa asti!

IMG_6533

Mietiskeltiin männä viikolla että missähän ois jotain punnerruskoneita rinnalle ku ei tuo oikea puoli oikeen tahdo toimia ja mielessä oli että ehkä joku kone auttas asiaan ku siinä tarvii keskittyä vaan lihakseen eikä niinkään koordinaatioon.

Mieleen tuli että Bulli ja kumppanit kävi tuolla TC Pirkkalassa joskus jumpalla ja siellä oli kuvien perusteella ihan jees vehkeitä. Niimpä otettiin kuvaaja Osku ja Nummelan sheriffi Patrick mukaan ja painuttiin testaamaan salia!

Tuimaa touhua!
Tuimaa touhua!

Laitoin eka viestiä facessa salille että onhan siellä respa auki ja vastaus tuli pikasesti: Tervetuloa!

Sali vaikutti heti ens silmäykseltä tosi hyvältä, pieni mutta hyvin suunniteltu. Ja äänentoisto! Pirun hyvin hoidettu jätkät! Siihen oli selkeesti panostettu, jos en ihan väärässä oo ni jopa kattoon oli erikseen asennettu vaimennuslevyjä estämään kaikumista. Kelpas kuunnella heviä pitkästä aikaa!

Näyttökuva 2016-08-02 kello 20.26.32

Tosiaan hyvin laite painotteinen treeni tehtiin. Ensin vinopunnerrus.

Näyttökuva 2016-08-02 kello 20.27.28

Sen päälle vähä levitystä, tää kone oli flyesin ja alaviisto punnerruksen sekotus, pirun kova venytys ja huikee supistus! Jo tän takia reissu oli onnistunu 😀

Pakolliset pullistelut. Valot on muuten kans luonnossa aivan huiput! Näyttää et ois kunnossa vaikka on lihava :D
Pakolliset pullistelut. Valot on muuten kans luonnossa aivan huiput! Näyttää et ois kunnossa vaikka on lihava 😀

Treeni sisälsi siis:

  • Vinopunnerrusta
  • Levitys/punnerrusta
  • Penkkikonetta
  • Ristitaljaa
  • Dippejä

Ja dipit tuli tehtyä oikeen old school tyyliin, joskus ku innostuu ni tulee kaikkia hyviä ideoita 🙂

Tsekkaa traileri ja näät miltä sali näyttää! Koko video höpinöineen ja posetteluineen tietenki tuolla memberi puolella! Sieltä saat muuten selville miten Cheek liittyy tähän reissuun, ei ihan joka poika pääse kokemaan samaa ku mä 😉

UUS NOCCO MAKU ÄRRÄLLÄ! Appelsiini ILMAN hiilihappoa! Toimii!
UUS NOCCO MAKU ÄRRÄLLÄ!
Appelsiini ILMAN hiilihappoa! Toimii!

Ja noita saleja ku vaan pääsee kiertään ni homma saa aina uutta potkua, vaikka Wolffi se oma koti onki 🙂

Nyt on pakko mennä jopa Porvooseen ku Vatasen kolli avaa salin! Menkään nakkeleen painoja ja puristeleen herran hauiksia avajaisiin!

Porvoon PARAS kuntosali PtvGym avaa ovensa lauantaina 13.8.2016 klo:09.00!! Sali sijaitsee Tarmolassa byggmaxin vieressä, osoite on Puusepänkaarre 7. Ovet auki avajaispäivänä klo:09.00-21.00.
Porvoon PARAS kuntosali PtvGym avaa ovensa lauantaina 13.8.2016 klo:09.00!! Sali sijaitsee Tarmolassa byggmaxin vieressä, osoite on Puusepänkaarre 7. Ovet auki avajaispäivänä klo:09.00-21.00.

-Killeri-

Kommentoi