33 tuntia elämästä..

Melkeen sama kokemus ku siinä 127 tuntia leffassa, tästä ei vaan saa juuri kuvattavaa.

Ku kaikki oli vielä hyvin..

Maanantai ilta klo 20.30.

Istun keittiön pöydän ääressä, Iiris tekee koulutehtäviä ja kattoo ku työnnän kädet täristen ruokaa naamaan. Tein nimittäin sen virheen että menin käymään Lidlissä treenin jälkeen ja kokeilin onneani Ruletti-kolikkopelissä (voitin tosin 50€ mikä oli jees). Tää siis aiheutti sen että ruoka-aika veny pikkasen ja siittä johtuen tuli sokerit veressä liian alas. Tai näin mä sen aattelin, myöhemmin selvis ehkä se oikea syy..ken tietää?

Palari eväänä:
Bataattia
Finn Angus pihvisuikaletta
Wokki vihanneksia
Maissikakkuja

Mulla oli koko päivän ollu sellanen semi turvonnu olo, mikä nyt välillä tulee ku syö vähän reilumpia eväitä, en siis ihmetelly sitä sen enempää.

Illan viimenen ruoka tuotti jo tuskaa, söin sitä joskus klo 23 jälkeen ja ääneen ihmettelin Iirikselle että eipä oo kyllä koskaan näin nopeeta dieetin jälkeen tullu rajaa vastaan. Oonhan syöny reilumpaa eväsmäärää vasta jonku 5-6 viikkoa! Siinä pikanen analyysi ja päättelin että nyt on siis oikea määrä ruokaa ku paino on maksimissaan minne sen halusin nousevan ja enempää ei kroppa vedä.

Jee! Nyt vaan pidetään tää tässä, kasvatetaan lihoja ja kohta sit voiski alkaa preppaileen (joo, kisat on aina tulossa 😀 ).

Mutta klo 02.20 totuus tuli ilmi. Olin siinä muutaman tunnin pyöriny mahan vieressä, tuntu siltä ku ois nielassa koripallon (vaikkei kokemusta siittä ookkaan ni kuvittelisin näin), ja sitte tuli olo että josko menis varuiksi tonne vessaan.

Ja hyvä että menin, siitä alko nimittäin 33 tunnin tyhjennys projekti!

Oisin kuvitellu että paino putoaa reilusti tollasella setillä ku en juurikaan uskaltanu ees juoda ( pelkkä ajatus vedestä sai aikaan sen että mahassa kiersi) mutta ei, vaan reilu kilo alas! Surkee dieetti! En siis voi suositella..

Ainut asia mitä saatoin ees kuvitella syöväni oli jäätelö, näin sillekki sit kävi.. Eli syömättä jäi. JA MÄ EN KOSKAAN KIELTÄYDY JÄÄTELÖSTÄ 😀

Kaikki lihakset kyllä kuivu hienosti, menin aivastamaan eilen oikeen tunteella ja toivosin että osaisin kuvailla miltä se tuntuu mutta parhaiten sen ehkä tajuaa jos ajattelee että jokanen lihas ja hermo revitään yhtä aikaa irti luista. Sattu nimittäin ihan saatanasti!

Muuta en sitte tona aikana saanukkaan aikaseksi, käytännössä nukuin, juoksin vessaan, makasin hetken lattialla ja painuin takas nukkumaan 😀 Toisaalta, jos ton vessassa ramppaamisen vaihtais syömiseen ni tuohan ois just parasta bodari elämää 😀 Mitähän Iiris tykkäis.. ? 😀

Good old munakas!

Tänä aamuna sitte vihdoin uskalsi syyä, otin varuiksi kevyesti ja vetäsin turvallisen Friida-munakkaan, eikä se sitte aiheuttanu kummempia reaktioita eli voiton puolella ollaan! Nyt vielä pikkasen kuumehöyryjä mut muutama eväs jo syötynä eikä ainakaan kaikki oo tullu pihalle eli paremmalta näyttää!

Tässä sitä rupeaa äkkiä pyörimään itsesäälissä mutta eihän tää oo ku hetken vaiva, ärsyttää suunnattomasti mutta menee ohi.  Mutta ärsyttää silti! 😀

-Killeri-

 

 

Kommentoi

Yksi kommentti aiheesta “33 tuntia elämästä..