Valmennukset

VALMENNUSTA REHELLISEN YKSILÖLLISESTI!

Jos haluat valmentajan joka ei turhia kikkaile niin minä saatan olla se oikea sinulle.
Minä valmennan kaiken tasoisia treenaajia, valmennettavan tavoitteiden mukaan. Voit olla vasta-alkaja tai jo konkari tässä touhussa. Minulle tärkeintä on se että haluat kehittyä.
Valmennus tapahtuu pääasiassa Step2fit apin avulla jolla pystyn seuraamaan ja ohjelmoimaan sinun treenejä lähes reaaliajassa. Lisäksi sieltä löytyy sinun ruokavaliot, mittaukset, päiväkirja sekä viestipalvelu jotta kaikki tarvittava voidaan hoitaa yhdellä sovelluksella.

Minun valmennusfilosofiaan ei kuulu määräily, haluan että me kommunikoimme ja päätöksiä tehdään yhdessä. Sinä olet viime kädessä se joka tekee ratkaisut, minun tehtävänä on antaa mahdollisimman hyviä ohjeita jotta asettamasi tavoita saavutetaan.

FULL STACK-valmennus

Valmennus sisältää:

• Viikottaisen treeniohjelmoinnin
• Ruokavalion ja päivitykset
• Suoritustekniikoiden analysoinnin videoilta
• Yhteydenpidon Step2fit- app:lla

Hinta 170€/kk (min. 3kk) (12kk sopimus 150€/kk)

SIMPLE STACK-valmennus

Valmennus sisältää:

• Kuukausittaisen treeniohjelmoinnin
• Perus ruokavalio rungon
• Yhteydenpidon Step2fit app:lla

Hinta 100€/kk (min. 3kk) (12kk sopimus 85€/kk)

Täytä tietokaavake

Tämän kyselyn tarkotuksena on selvittää mahdollisimman tarkasti lähtötilanteesi ja se olenko minä ensinnäkään sinulle paras mahdollinen valmentaja. Vastaa siis rehellisesti ja mahdollisimman laajasti kysymyksiin.

Yleiset tiedot

Terveys

Ruokailut

Treenit

Arki

Valmennus

Valitse haluamasi valmennuspaketti sekä valmennuksen kesto(Pakollinen)
Ensimmäinen lasku 3kk, jonka jälkeen valmennus jatkuu kuukausiveloituksella valitsemasi paketin hinnoittelun mukaan mikäli jatkamme valmennusta. Voit aina halutessasi päivittää kuukausivalmennuksen vuosivalmennukseen jolloin kuukausierä on edullisempi.