Back in business!

Intoa piukassa, tästä se alkaa!

Ensimmäinen postaus OMILLE sivuille! 🙂 Tää on jotain mitä oon suunnitellu ja josta oon haaveillu pitkään. Vihdoin nää on saatu aikaseksi ja mikä parasta, mä oon tosi tyytyväinen tähän ulkoasuun!

Bananas are for monkeys! :D
Bananas are for monkeys! 😀

Sivuston toteutti Bananas-mainostoimisto, erityiskiitos Tuomakselle ja Jarnelle jotka teki näistä mun näköset! Koska niinku niitten sloganissaki sanotaan ”älä tee elämästäsi vaikeaa. Go bananas”, itehän mulla ei ois ollu mahollisuutta saaha näitä pystyyn, mullahan tietotekniikka on yhtä hyvin hallussa ku meiän pojalla (8kk) puhelahjat: Ääntä tulee mutta kukaan ei sitä ymmärrä 😀

Suunnitteluvaiheessa. Eppuki kerto omat mielipiteensä :D
Suunnitteluvaiheessa. Eppuki kerto omat mielipiteensä 😀

Sivut alkaa nyt olemaan siinä mallissa ku pitääki, pieniä juttuja päivitellään vielä. Muunmuassa tulevaisuudessa sivuille aukee member-osio missä halukkaat saa vielä ekstra matskua kulissien takaa, treenivinkkejä, kokkikolmosen (eli mun :D) vinkkejä sapuskoihin yms. Nää tehdään pääasiassa videoina ja niihin on pääsy ainoastaan membereillä.

Siispä tervetuloa mukaan matkaan! Tehään yhessä tästä blogista vuorovaikutteinen koska sitä mielekkäämpää on blogata mitä enemmän te lukijat ootte mukana ja kommentoitte. Se on tän jutun suola!

And to my international followers, welcome to my new pages! 🙂

I will try to write these blogs also in english so you guys will have a chance to follow me better. Ofcourse as you know english isn`t my main language so I apologize if I do mistakes. Hope you don’t mind 🙂

-Killeri-

Kommentoi

7 kommenttia aiheesta “Back in business!

  1. Looking goooooddd!! Kätevästi toimii Aasiastakin käsin 🙂

  2. Hyvä Kille! Kiva et sulla on omat sivut ja nää on tosi hienot ja selkeet ?? Keep it up!

  3. Ulkoasu on kyllä tyylikäs. Etusivulla vaan ainakin tabletilla selatessa hyppii vähän oudosti… Mutta eiköhän pikkujutut korjaannu.