FITNESS CLASSIC 2017

Kuvia, videoita ja helliä hetkiä sängyssä!

Kuva: Tommi Mankki

Kevään kovin tapahtuma Suomen maalla oli ja meni. Itelle todella hankala kisa, pääsin Suomeen 3,5 päivää ennen puntaria ja kerkesin olla kotona vaan päivän mikä ei todellakaan ollu optimaalinen tapa valmistautua kilpailemaan jätkiä vastaan jotka on panostanu tähän kaiken.

Huoltaja piti huolen ettei ressata 😀

Mähän olin edellisen kerran Kultsalla täysin vajaalla kunnolla ja vannoin sillon etten enää koskaan tuu menemään lavalle jos en oo sellasessa iskussa ettei tarvi miettiä voisko olla paremmin. No eihän se nyt taaskaan onnistunu, ja se teki kisatilanteesta tosi ärsyttävän.. Mikään ei oo pahempaa ku mennä lavalle niin ettei se tunnu hyvältä, ei sen lavan tai muun takia vaan siks että tiiät ettet oo parhaimmillas. Ja sehän näky aika selkeesti siinä meidän alkukisassa.

Johanna NOCCOlta antamassa palkinto pussin, tää oli hieno hetki 🙂

Sen jälkeen olo onneks vähän helpottu mutta ei se missään vaiheessa ollu sellanen että mennäänpä tonne vaan voittamaan vaan sanoinki ennen palkintojen jakoa että en varmaan voita tätä. Onneks olin väärässä 😀

Yks kovimmaista tässä maassa: Markku Suonsivu

Monet kysy että onko totta etten ois halunnu kisata tuolla ja tottahan se on. Mikään ei oo hienompaa ku päästä lavalle oman kotiyleisön edessä mutta ku tiesin etten voi panostaa tohon kaikkea niin se ei vaan sillon tunnu niin hyvältä ku pitäis.  Ja siks toisekseen ku tiiän miten paljon jätkät on tota varten tehny töitä niin tuntu että on väärin niitä kohtaan.. Mutta nää on niitä asioita mille ei mitään voida ja niiden kans täytyy vaan elää. Itelle tietenki oli aivan mahtavaa että voitto tuli vaikkei omaan silmään kunnossa ollukkaan 🙂 Melko kova työ siinä oli että sain nesteet ees tohon pisteeseen Maltan jälkeen eli siinä mielessä kyllä täytyy tyytyväinen olla.

Väristä kiitos Niinalle!

Kisassa oli pari todella hienoa juttua:

<3 Kuva: Tomi Rehell

Ensimmäinen oli se että sain olla Toni Katajan kanssa lavalla, ekaa ja ilmeisesti viimestä kertaa. Toni on ehkä ainut ihminen tässä maailmassa kenelle oon kateellinen jos jollekki täytyy olla. Ja syy tähän on se että haluaisin olla yhtä hyvä ihminen ku Toni on, toivottavasti vuosien vieriessä mustaki kuoriutuu ees lähelle jotain samalaista. Kiitos Toni että oot näyttäny mulle ja monelle muulle miehen mallia!

Tästä voi vielä tulla jotain!

Toinen oli luonnollisesti Sihvosen Mikan fysiikka! Sieltä se tuli kaikesta hiljasuudesta, ite en ees nähny koko ukon mallia ennen ku kisan jälkeisissä kuvissa, ja onhan se poika mallikas! Pidinki heti yöllä ku nähtiin pienen palopuheen ja sain ku sainki houkuteltua Mikan mun kanssa seuraaviin kisoihin Euroopassa 🙂

TEAM FAST!

Onneks löytyy rohkeitaki ukkoja jotka ei turhaan mietiskele vaan uskaltaa lähteä kokeileen miltä siellä ulkomaan lavoilla näyttää! Pienellä kiristyksellä Mikan on mahollista sijottua hyvin alle 80 kilon sarjassa. Ja vaikkei sijoittuis niin noi reissut on sellasia mitkä tän homman suola on, siellä saa perspektiiviä ja oppii kisaamaan 🙂

Kirsi ja Mirva
#possukerho

Kisan jälkeen sain mun Possut kainaloon ja siittä sitte parin tunnin levon jälkeen vihdoin syömään. Hyvin noi päivät näköjään ilman evästki menee, saatiin ruokaa ekan kerran joskus 22.30 maissa, lähti varmaan kaikki lihakset ku olin taas niin kauan syömättä :/ Koitan ottaa tällä viikolla vähän kiinni sitä ennen ku alkaa valmistautuminen seuraavaan kisaan 😀

Sunnuntailta saatiinki sit videota aikaseksi, kiitos taas Väinölle tästä! Eli tostapa ei turhaan kannata kirjotella ku voitte kattella videon:

Ja jotta tulis oikeen supertähti olo niin muutaman eri medianki haastateltavaksi pääsin, Iltalehteen tehtiin pari juttua joista tässä toinen:

Klikkaa juttuun!

ja ihana Alona haastatteli mut Poselandille, tässä siitä video myös:

Tää viikko on mulle pelkkää juhlaa, saan nauttia parhaasta palkinnosta mitä ikinä voin saaha täällä Tampereella <3

Mutta ens viikosta siis taas jatketaan kohti korttia. Kisa on nyt vielä vähän auki mutta luultavasti kesäkuun alussa kuitenki seuraavan kerran meen lavalle.

Ja se hellähetki sängyssä, kiitos Jarille ku pidit mua lämpimänä öisin 🙂

Kiitos kaikille jotka olitte huutamassa Kultsalla, nyt ei tarvi valittaa etteikö ääntä ois riittäny! Aivan huikee fiilis olla siellä ja kuulla se kaikki kannustus, KIITOS!!!!

Lihat ollu bannassa hetken , kyllä maistuu Finn Angus hyvältä!

-Killeri-

KLIKKAA KAUPPAAN!

Kultsan kunniaksia laitoin nettikauppaan Killeri vaatteet 10 % aleen, laita koodi ”kultsa1” ja supporttaa meikää!

Kommentoi

4 kommenttia aiheesta “FITNESS CLASSIC 2017

  1. Ok, kiitti! Jos saadaan muutto kuntoon siihen mennessä niin pitää tulla kannustamaan. 🙂

  2. Onnea tuhannesti komeasta menestyksestä! <3 Komea kunto!

    Tuleeko mahdollisesta osallistumisestasi Marbellan kisaan jotain infoa jossain vaiheessa? Tiedätkö onko tuonne kisaan nettisivuja, josta näkisi missä kisat on ja mistä voi ostaa lippuja katsomaan?

    1. Kiitos paljon 😊
      Kyllä mä sinne menen, kisa info löytyy IFBB.com sieltä ku selaa kisakalenteria ja ottaa inspector raportin Marbellaan kohdalta ni näkee kaikki infot. Ei ehkä lippujen hintoja mut muuten kaikki on siellä. Kisapäivä on ainaki sunnuntaina 👍