Isoja päätöksiä

”Jos haluaa saavuttaa jotain isoa pitää olla valmis tekemään isoja asioita”

Viimeset viikot on ollu itelle suhteellisen stressaavia. Oon joutunu miettimään nousenko lavalle ens viikolle San Marinossa mikä ois mun ensi esiintyminen Pro lavoilla. Koskaan tollanen epävarmuus ei tietenkään,varsinkaan tässä lajissa missä pitää saada viritettyä kroppa minuutilleen oikeen, aja asiaa oikeeseen suuntaan vaan olon pitäs olla itsevarma ja luottavainen, pitäs uskoo siihen että paras mahdollinen tulos on tulossa.

Näin ei nyt oo kuitenkaan ollu johtuen siitä että oon viimesen viiden viikon aikana sairastanu 3 viikkoa, en oo pystyny treenaamaan sinä aikana ollenkaan ja se jos joku syö sitä uskoa. Paljon! Viikko sitten maanantaina pohdittiin tätä asiaa mun valmentajan kanssa ja tein sen päätöksen etten kilpaile vielä. Haluan mennä sinne niin että tiiän pystyneeni antaan kaiken mitä mulla on enkä joutua jossittelemaan.. Ja heti tän päätöksen jälkeen tulin uudestaan kipeeksi, se vahvisti sen että näin kuului tällä kertaa tehdä.

Lähen kuitenki sinne reissuun koska lennot ja hotelli on maksettu, nään taas vähän lähempää millanen taso siellä on ja vaikka mitään ei voikkaan verrata ennen ku ite seisoo vierellä niin antaa se silti vähän osviittaa tulevaan ja miten paljon pitää vielä kehittyä että siellä vois pärjätä.

 

Toinen, vielä isompi päätös, on ollut totakin vaikeampi.

 

Fast on ollut tukemassa mun uraa todella pitkään ja ens vuonna lähtis meidän viides yhteinen vuosi käyntiin.

Sain jokunen viikko sitten todella kovan tarjouksen jonka uskon ajavan mun uraa eteenpäin ja mahollistavan mulle sen että tulevaisuudessa pystyn kilpailemaan maailman parhaita vastaan niin että mulla on mahollista laittaa jokunen kapulakin niiden rattaisiin. Tän tarjouksen saaminen laitto mut vaikeeseen paikkaan, haluanko pysyä Fastilla joka on ollut pitkäaikainen yhteistyö kumppani ja tehdä asioita niinkun on tehty tähänki asti vai vaihdanko tiimiä tuntemattomaan, otan riskin ja mahollisesti pääsen etenemään vielä paremmin kun nyt oon tehny.

Mä oon satsannu tähän hommaan enemmän ku moni tietääkään, oon maksanu kovaa hintaa siitä että pääsen ensinnäki ammattilaiseksi ja nyt haluan luonnollisesti pärjätä myös noissa pro kisoissa. Tähän matkaan on kuulunu todella isoja päätöksiä, isoja riskejä ja hyppyjä tyhjän päälle. Aina oon kuitenki uskonu että ne päätökset on ollu sillä hetkellä välttämättömiä jotta saavutan sen mitä tavottelen. Ja näin on käynykkin.

Kiitos FAST!!!

Niinpä siis, otan nytki sen ison riskin ja hyppään tuntemattomaan, koska usko siihen että tämä on nyt just se mikä mahollistaa taas seuraavan askeleen kohti viimestä tavotetta. Arvaako muuten kukaan mikä se on? 🙂

Haikein mielin (uskokaa tai älkää mutta on tässä muutaman kerran silmät kostunu tätä miettiessä) kiitän Fastia kaikista näistä vuosista yhessä. Kiitos Olli, Antti ja Jarkko jotka aikoinaan uskoitte että mussa on jotain mitä kannattaa tukea. Kiitos Bobi, kiitos nykyiset Fastilaiset Jari ja Tiina joiden kans viimeset vuodet on tehty hommaa. Ja iso kiitos Kirsille tänne Tampereen päähän aina ilosesta vastaanotosta ku oon tullu käymään! Sekä tietty tiimikaverit!

Tänään on päivä jolloin avataan uus sivu mun uralla, kirjoitin juuri sopimuksen joka takaa seuraavien vuosien ajan sekä mahdollisuuden urheilla että antaa enemmän teille jotka haluatte olla mukana tässä matkassa kohti sitä viimeistä päämäärää!

Mikä sitte on tää uusi tiimi?

Sen paljastus tapahtuu vähän myöhemmin mutta jos teillä on jotain hyviä veikkauksia niin laittakaa ihmeessä kommenttia tänne blogiin, voin vaikka arpoa yhden hupparin oikeen arvanneiden kesken 😉

-Killeri-

 

 

 

 

Kommentoi

136 kommenttia aiheesta “Isoja päätöksiä

 1. Tämä oli raskas viikko Fastille, menettivät parhaan bodarinsa eli Killen, ja sitten vielä se eräs mopoautokeissi siihen päälle, onko karman lakia vai mitä, mutta näin ne asiat joskus menee. Pysytään kuitenkin positiivisina, aina ne asiat jotenkin järjestyy.

 2. Rehellisesti ei mtn hajua mikä on, mutta huppari ois todella chool 😉.. Pääasia taitaa olla, et homma menee eteenpäin ja rokkaa kovempaa 💪
  Ja rokatkoon tuo vaikkapa Supermassin mukana!

 3. No kylhän kaikki tän jo tietää;) Susta tulee Suomen uusi super supermassa.

 4. Välillä täytyy tehdä isompia päätöksiä. Tsemppiä jatkoon! 🙂 ja veikkaisin että Supermass!

 5. Onnittelut mestarille uusista kuvioista! 🙂 Mahtava juttu! Veikkaisin että scitec/yamamoto/supermass (rikon ”sääntöjä” arvaamalla enemmän kuin yhden koska ei lukenut etteikö voisi veikata useampaa ;D) Onpahan isompi % osua oikeeseen 😉

 6. Villi veikkaus Lidl. Perustelut niillä ei oo vielä ketään ja raha ei lopu koskaan.

 7. Joskus tosiaan pitää tehdä niitä isoja päätöksiä, vaikka raskaita usein ovatkin. Laatuun kannattaa satsata jos huipulle tähtää, sikäli päätöksesi on täysin ymmärrettävä. Toivottavasti saat sponsoriksi jonkun firman joka pystyy tarjoamaan Solgar/Skip/Twinlab tasoista laatua, tiedät varmaan itsekin noiden merkkien maineen.
  Suomessa on huippu-urheilussa usein ongelmana, että joka osa-alueella ei laatuun panosteta, kun taas esim. muissa maissa tehdään kaikki mahdollinen jotta huipulle päästään, eikä käytetä huonolaatuista ”polttoainetta” kuten täällä Suomessa. Sen takia sitten sairastelut ja loukkaantumiset vaivaavat kun jokainen osa-alue ei ole riittävän laadukkaasti toteutettu. Kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin!

 8. Yamamoto olis hieno diili, josko niitä sais helpommin sitte teikäläisen ollessa mannekiini niin Suomeen, mutta supermass taitaa olla oikea vastaus, se taitaa suomen mittakaavassa olla kuitenkin se kovin 💪🏻

 9. Supermass nutrition! Huppari olis tosi jees ja todellaki haluaisin sen

 10. Voisko olla 🤔
  Bio-Engineered Supplements and Nutrition (BSN)

 11. Kyllä sen täytyy olla Supermass / M-nutrition. Se on periaatteessa ainut lisäravinnemerkki mitä itsekin käytän. Paitsi jos muilta merkeiltä tulee jotain älyttömän kovia tarjouksia niin sitten voin tinkiä periaatteistani 🙂

 12. Supermass nutrition 💪 ja jos tämä on väärin arvattu niin silti olet tehnyt oikean päätöksen 💪

 13. Kiitos Kille.

  Upeaa duunia olet tehnyt ja olemme aina ylpeitä sinusta. On ollut mahtava olla mukana. Tsemppiä tuleviin koitoksiin. Voimaa Bro 💪🏻💪🏻💪🏻

  T. Jari Fastilta
  #imfast

 14. Isoja päätöksiä, jotka vie eteenpäin.
  Uudistua pitää.
  Tsemppiä!!

 15. Vahva etiäinen, Mutant Mass! Yamamoto myös vois olla? Eikös ne sponssaa Mauron tiimiä? 🤔

 16. Supermass nutrion! Jos olisit muuttanut Suomesta pois ja jäänyt Eurooppaan Yamamoto tai jos olisit muuttanut uudelle mantereelle Scitec.

 17. Supermass Nutritionin kelkasta löytyy jatkossa IFBB Pro Killeri!

 18. Hitsi! Melkein menetin yöuneni näiden paljastusten takia…ja kävin ostamassa Android luurin, jotta saan storyt näkyviin. Loppu hyvin, kaikki hyvin 🙂 Olisikohan M Nutrition?