Kaikenmaailman nettivalmennukset!

Nettivalmennus. Kirosana kaikille jotka treenaa tosissaan..

Mistä se johtuu? Mitä ajatuksia nettivalmennus herättää ekana? Samat treeniohjelmat kaikille. kyllä. Samat ruokavaliot kaikille, kyllä. Eihän sillä voi saada tulosta aikaan! Rahaa ne vaan noilla kerää!

Totta, tietenki noita tehään rahan takia. Kaikki jotka tekee jotain työkseen haluaa siitä myös korvauksen. Miks nettivalmennus voi sitte olla hyvä vaihtoehto henkilökohtaselle valmennukselle?

Ensinnäki, isompi voluumi mahollistaa pienemmän hinnan. Esimerkiksi mun vuosivalmennus maksaa tällä hetkellä melkeen 2 tonnia. Ei kaikilla oo siihen varaa. Se on jo yks hyvä syy valita nettivalmennus jos kokee tarvitsevansa valmentajaa.

Toinen hyvä syy on se että monet kokee tarvitsevansa myös yhteisön tukea. Jos kaveripiirissä ei oo samanhenkisiä ihmisiä jotka ymmärtää miks sä teet niinku teet (yleensä jopa dissataan sitä että haluaa elää tiettyä elämäntapaa..) niin nettivalmennusten porukka antaa hyvin vertaistukea ja jopa kannustaa elämään niinku heki! Sen arvoa ei ikinä kannata väheksyä.

Kolmanneksi, ehkä tärkein asia… Nettivalmennuksella voi saada ihan yhtä hyviä (joskus jopa parempia) tuloksia ku henkilökohtasellaki valmennuksella! Niin, tositreenaajat sanoo ettei pidä paikkaansa mutta ”valitettavasti” mä oon itekki joutunu sen toteamaan. Itseasiassa mähän käytännössä oon itekki nettivalmennuksessa 😀 Mun valmentaja asuu Italiassa ja ei meillä oo ihan joka viikko mahollisuutta nähdä. Silti oon todella tyytyväinen meidän valmennussuhteeseen, se toimii just niin hyvin ku ite haluan ja oon aktiivinen.

Killeri Gearit nyt verkkokaupassa!

Tulokset on kuitenki aina se mitä me halutaan saada aikaan, toisilla se ottaa pitemmän aikaa, toisilla vähemmän. Ihan samalla tavalla ku pt puolellaki. Toiset kehittyy nopeemmin ku toiset. Ja niinku pt valmennuksissa niin myös nettivalmennuksissa on eroja. Valmentaja määrittää sen millanen valmennus on. Jokasella valmentajalla on oma tapa toimia ja siihen kannattaa tutustua ennakkoon, sillon saa kuvaa siitä mitä on luvassa. Netti on pullollaan arvioita ja hetken googletuksen jälkeen tietää jo paljon. Sen lisäks tietenki valmennuksesta yleensä kerrotaan millanen se on ja kenelle se soveltuu. Kannattaa lukea ja tutkia, sillon ei tuu turhia pettymyksiä ja ei koe heittäneensä rahoja hukkaan.

Mä oon itseasiassa ampunu itteeni nilkkaan tän kevään aikana useamman kerran ku multa on pyydetty ruokavaliota ja treeniohjelmaa..  Koska vaikka teen tätä työkseni niin koitan myös ajatella sen asiakkaan parasta ja säästää rahoja, tällä hetkellä on paljon nimittäin järkevämpää valita nettivalmennus sen sijaan että ostaa multa nuo ohjelmat.

Se nettivalmennus on All Out. (lue tästä Bullin sanoin siitä millanen All out on)

Kaikki peliin, sitä se tarkottaa. Ku tää reilu vuosi sitten lanseerattiin niin tiesin että pt puolen asiakkaat tulee siirtymään enemmän ja enemmän tohon. Miks?

Vastaus on: se on aivan liian hyvä hintaansa nähden!

All Out on Bullin oma nettivalmennus. Hinta on kaikki 99€ ja se kestää 10 viikkoa. Sillä saa siis tolle ajalle ruokavaliot ja treenit. Ei kuulosta kummalta vielä.. Eikä se siinä ookkaan! Erona normaaliin nettivalmennukseen tässä esim on mahollisuus pitää privaatti miittejä Bullin kans!

Sen lisäks Bull vastailee jatkuvasti facessa ja foorumilla kysymyksiin, tiedän tän siksi että niitä ilmotuksia paukkuu mun faceen jatkuvalla syötöllä! Facebook onki yks iso tekijä tässä valmennuksessa. Sieltä näkee kuinka aktiivista porukka on. Jengi järkkää yhteistapaamisia keskenään, pariutuu ja jopa tekee lapsia! 😀 Kyllä, eka all out muksu tais nähdä viimeviikolla päivänvalon, onnea heille! 🙂

Ja tietenki valmennuksen puolesta on myös tapaamiset. Nyt tulevana viikonloppuna on ennakko tapaaminen, yli 400 henkeä kokoontuu treenaamaan ja kuuntelemaan Bullia Tampereelle. Noitten lisäksi järkätään pienryhmätreenejä ja muuta mukavaa! Eihän Bullerokaan tätä tietenkään yksin pysty hoitamaan ja sen takia ympärille on koottu suht ammattitaitonen ryhmä: Samu Tuhkasaari (Osteopaatti), Marko Panu (Osteopaatti), Aki Manninen (Hieroja), Mikko Korpeinen (Mentaali ja voimapuoli) ja tietenki me tavantallaaja valmentajat ketkä siinä pyöritään kanssa jaloissa.

Missä muussa valmennuksessa saa tuohon hintaan kaiken ton??? Ei missään, piste.

Ja niinku tvshoppi sanoo, ei tässä vielä kaikki. 1o viikon jälkeen alkaa aina controlling jakso eli käytännössä valmennus jatkuu ympäri vuoden jos vaan niin ite haluaa! Se viimestään tekee tästä jopa normaalia pt-valmennusta paremman.

Seuraava All Out alkaa 13.3. Paikkoja ei oo enää montaa jäljellä eli jos mietityttää onko tää sulle hyvä valmennus niin ei kannata miettiä liian kauan. Uskallan jopa luvata ettet tuu pettymään!

VIIKKO AIKAA JOS PAIKAT RIITTÄÄ! OSTA PARAS NETTIVALMENNUS NYT!!!

 

Kommentoi