Kisakauden avaus ens lauantaina!

Aika alottaa pullistelut yleisön edessä!

Lauantaina nimittäin Tampereen Hullussa Porossa on näytillä iso läjä syksyn kisaajia, nimenomaan body puolelta mikä tietenki lämmittää meikäläisen mieltä 🙂

Sen lisäks siellä on muotinäytöstä (mallit on kuulema tosi hot!!) ja kaikkea muuta kivaa tarjolla eli kannattaa tulla paikalle!

Meillähän ei täällä suomessa ihan turhan paljon ole näitä tilaisuuksia missä pääsee esiintymään, ja katsojat kattomaan, niin eihän jätetä tilaisuutta käyttämättä. Tai mä en ainakaan malta 😀 Tästähän ei oo ku pari hassua viikkoa sitte ekoihin kisoihin, se tietenki tarkottaa sitä että porukka alkaa oleen kisakunnossa ja täälläki mennään jo kaasu pohjassa että noi viimesetki läskit sais pois. Työtä riittää!

Having lunch with my coach Mauro Sassi and his wife Cristiana.
Having lunch with my coach Mauro Sassi and his wife Cristiana.

Viime viikon Italian reissu anto hirveesti lisävirtaa tekemiseen, ihanne tilanne oiski että pääsis valmistautuun tän loppu ajan kokonaan sinne mutta ehkä sitte ens kerralla. Luonnollisesti Italiasta materiaalia joka päivältä, muun muassa tän viikon radikaalit muutokset on memberi videoilla, sinne siis messiin ja tsekkaan neki!

Tällä kertaa parempi vuokra-auto! 3 päivää, hinta huikeat 82 euroa!
Tällä kertaa parempi vuokra-auto! 3 päivää, hinta huikeat 82 euroa!

Me ollaan täällä sumplittu aikataulut niin että pääsen treenaamaan 3 kertaa päivässä joka päivä, ilman tollasta supernaista ku Iiris se ei ois mahollista, pitänee varmaan taas keksiä jotain palkkiota kuhan nää prokkikset on pulkassa. Vaikkea se sellasta ootakkaan, tää kuuluu osana meiän elämään.

IMG_0032

Mutta lauantaina siis Manse Muscle & Fitness Show:n porukalla meluamaan! ”Kisa” on hyvä henkinen ja ite ainaki vetelen sen siihen malliin ku questposet yleensä tehään eli kivaa pitää olla 🙂

Näkyy Porossa!

 

Kommentoi