Ku sitoudutaan sitoudutaan kunnolla!

Renne Korppila kysyi multa kysymyksen NFE:ssä: ”mikä on sun seuraava askel?”

ku puhuttiin siitä että teen tätä hommaa ehkä ammattimaisimmin Suomessa.

Sanoin sillon että suunnitelmia on ja osa niistä oli itseasiassa jo tiedossaki (samana päivänä varmistunu 😀 ). Mulla on hirvee halu kehittää paitsi itteeni mutta myös sitä että pystyisin tekemään kaiken mahdollisimman hyvin ja saada hyvät taustajoukot edistämään mun uraa.

Nyt on aika julkasta todella suuret yhteistyö uutiset!

Yks isoimmista kulu eristä on ruoan ohella on lihashuolto. Laskin tässä että vähimmilläänki mulla menee reilu 200 euroa/ kk, normaalisti oon käyttäny yli 300 euroa pelkkiin hierontoihin ja mobilisaatiohin. Se on iso summa rahaa!

Mutta tästä eteenpäin noi menot jää kuitenki pois. Se tarkottaa että tarvii tehdä vähemmän töitä ja saa siis levätä enemmän! Se taas tarkottaa parempaa kehitystä!

JES!!!! 🙂

1476874268741

Mut valittiin siis Tampereen Urheiluhierojakoulun Sport Career Support tiimiin, seuraavan NELJÄN (4!!!) vuoden ajan musta luvataan pitää huolta koulun puolesta! Järjetön panostus sieltä!

img_1748

Tiimiin valittiin 11 urheilijaa eri lajeista, mm Olympia mitalisti Mira Potkonen, mä pääsin siis mukaan  huipputason urheilijoiden joukkoon, aikamoinen kunnia bodarille! 🙂

En ees tiiä miten tollasesta vois kiittää ni sanon vaan kiitos 😀 Tässä vähän esimerkkiä siitä miten SITOUDUTAAN tukemaan urheilijan uraa!!

img_1693

Ja sen lisäksi mun luottohieroja Samu Tuhkasaari ilmotti että hän haluaa palkita mut tän syksyn menestyksestä ILMASILLA hieronnoilla sekä osteopaattihoidoilla! Nyt ku Samu vielä vuoden alusta siirtyy pääsääntösesti hoitamaan Tampereelle niin tän ukon huollot on jatkossa paremmin ku hyvin! 🙂

img_1739
Vuoden alusta Samu hieroo Tampereella 5 päivänä viikossa!

Oon aivan sairaan kiitollinen molemmille tahoille, tää tuli enemmän ku tarpeeseen 🙂

KIITOS!!!!

Tästä on nyt hyvä lähteä valmistautumaan seuraaviin kisoihin!

-Killeri-

Kommentoi

2 kommenttia aiheesta “Ku sitoudutaan sitoudutaan kunnolla!

  1. Onnea hierontasponssista! 🙂 Nyt pääsevät opiskelijat kaulimaan vähän isompia lihaksia kuin niitä yleisimpiä mummeleiden niskahartiaseutuja 😀