Kultsa vkl! Veikkaa ja voita!

Kevään bodylajien ykköstapahtuma Suomessa on nyt viikonloppuna

ja pikkuhiljaa tästäki alkaa kasvamaan ilmeisesti sen kokonen että pian saahaan vaihtaa paikkaa Helsingistä jonnekki muualle (toivottavasti 😀 ) koska messu alue ei Kulttuuritalolla oo mun mielestä kaikista paras ja parkkipaikkoja on vaikee saaha eli taksilla joutuu kulkemaan. Bodarithan EI kävele!

2015 voittaja Artturi ja me muut

 

Tänä vuonna mäkin käyn taas lavalla näyttäytymässä, viimeks ku tuolla olin niin jouduin aika pikakomennuksella vetäseen itteni sinne ja se ”hiukan” näky kunnossa 😀 Nyt ei kunnon puolesta oo hätää, tosin kroppa on sekasin vieläki sunnuntain ruokamyrkytyksestä ja kovasta kuivattelusta Maltan kisassa. Mutta koitetaan saaha se pelaamaan lauantaihin mennessä!

UUTUUS MAKUJA TARJOLLA NOCCON OSASTOLLA!!!

Lauantaina on siis junioreita ja masterseja, ilta huipentuu kuningaslaji kehonrakennukseen! Ensin lavalla on masters miehet ja lopuksi, varmaan klo 17.30 maissa, Supersarja missä kaikki muut me painosta riippumatta kisataan sitte Kultsan kuninkuudesta parhaiden pappasarjalaisten kanssa 🙂

Tuolla Maltan kisassahan mun piti vetää painoa tosi paljon alas että mahduin sarjaan mutta nyt sen kans ei oo väliä eli siinä mielessä helpompi prepata tähän. Vaaka näyttää mitä näyttää ja kuhan nyt ois ees sellanen että kehtaan lavalle mennä niin oon tyytyväinen ite kaikkien näitten ongelmien jälkeen 😀

Muistakaa pukea FORCE paidat päälle!!!
SHOW YOUR SUPPORT!!

Sunnuntaina sitte meikäläinen on messuapinana eli kaikki jotka haluaa tulla jutulle niin sillon paikalle!

TLX APPAREL (osasto 12 Fastin vieressä) myy RYDEREITÄ! Kannattaa hakea omat mukaan! nettikauppa tlx.fi toimittaa myös ilmaseks kotiin!

Osastot mistä mua löytää on FAST klo 10-12 (yläkerta osasto 11) ja NOCCO 13-15 (alakerta osasto 5), ton jälkeen kannattaa ehkä mennä katsomon puolelle koska siellä voi olla jotain spessua tarjolla 😉

Linus Carlen from SVERIGE on myös paikalla koko viikonlopun!

Mutta jotta kaikilla ois mahista saaha jotain tästä, niilläki jotka ei pääse paikalle niin laitetaan veikkaus pystyyn!

Paljonko on mun puntaripaino Kultsan kisaan? Puntari on perjantaina klo 16-18 välillä eli veikkaukset ENNEN sitä 😀

NÄÄ ON NIIN HYVIÄ!!!

Voittajalle luvassa laatikollinen FAST:n super hyviä MAX-patukoita! Näitä mä tuun vetään koko sunnuntain ku oon tän kevään himoinnu et pääsen muutaki ku vaan maistamaan pikku palan 😀 Nää on pehmeitä ja rapeita, vetää täysin vertoja karkkipatukoille!

Laita veikkaukses kommentteihin ja lähin oikeen arvannu voittaa! Jos oikeita veikkauksia tulee useampia niin sillon tietenki useampi voittaa, reilu peli!

Nähään viikonloppuna Kultsalla!

-Killeri-

FAST TRAINING CAMP THAIMAASSA!
VIIMESET PAIKAT JAOSSA! OSTA JA TUU HUIKEELLE REISSULLE THAIMAAHAN!

Kommentoi

80 kommenttia aiheesta “Kultsa vkl! Veikkaa ja voita!

  1. Nyt ei tule arvausta,vaan silkkaa faktaa. 94,9 kg. Laita patukat tulemaan 🙂