Mikä on paras lahja?

Mitä antaa lahjaksi? Sitä saa miettiä aina kun juhlapäivät lähestyy.

Äitienpäivä meni just pari viikkoa sitte ja olihan siinä taas pohtiminen mitä vaimolle keksis!

IMG_5623

Koruja, vaatteita, lahjakorttia.. Noi on aika perusvarmoja juttuja ja ”helppoja” ostaa. Aikasemmin oon koittanu aina keksiä jotain millä ois oikeesti käyttöäki ku vierastan vähän sellasta ”ostan jotain ku on pakko”-touhua. Viimeks taisin ostaa kellon ku vaimolla oli sellanen tiimarimallin härpäke kädessä 😀 Sitä ennen laitettiin Umpulla hiuksia lisää ku niistä oli haaveiltu pitkän aikaa. Mutta nyt vaikka kuinka koitin pähkäillä, en keksiny mitään käytännöllistä mitä oikeesti tarviski.

IMG_5714

Sitte mulla välähti!

Mikä on parasta mitä mä voin antaa? Ei se oo mitään tavaraa, sitä saa aina kaupasta jos on rahaa. Ja jos ei oo ni ostetaan velaksi! Mutta sen sijaan se että mä oisin kotona on jotain mitä ei rahalla tai tavaralla voi korvata! Oon aikanaan perustellu sitä että oon paljon pois kotoa sillä että sitte meillä on mahollisuus tehä asioita ja voidaan ostaa välillä kenkiä ym muuta ”kivaa”. Nyt mä alan pikkuhiljaa tajuamaan että vaikka meillä ois millaset puitteet ni se ei ikinä korvaa sitä aikaa ku voidaan oikeesti olla yhessä ilman kiirettä minnekkään. Vaikka edelleen tuntuu että oon paljon poissa ni loppujen lopuksi nykyään tulee vietettyä aikaa kotona varmaan puolet enemmän ku aikasemmin. Ja silti tuntuu että seki on liian vähän..

IMG_5716

Niimpä siis meiän perheen äitienpäivä kesti kaks päivää 🙂 Oltiin vaan ja tehtiin yhessä juttuja, tää on jotain mitä ei kovin usein päästä tekeen koska päivät rakentuu hyvin paljon mun treenien mukaan. Käytiin Rauhaniemen kansankylpylässä, vaimo pääs saunoon ja uimaan ku me jäbät hengattiin pihassa, oltiin mökkeilemässä ja pyörähettiin markkinahumussa lielahdessa.  Tietenki perus kukat ja aamiaiset tuli tehtyä mutta nehän vois tehä joka aamu.. Joka päivä me taas ei voida viettää päivää yhessä, itseasiassa sellasta päivää että ei ois mitään menoa on ehkä kerran parissa kuussa, ja jahka tästä pääsee alottaan kisaprepin ni sitte ei oo niinkään usein 😀

IMG_5619

Lahjan ei aina tarvi olla mitään erikoista, se että kiireisenä nykyaikana antaa toiselle sitä yhteistä aikaa on mun mielestä paljon arvokkaampaa ku mikään mitä rahalla saa.

-Killeri-

What is the best gift you can give?

We had mothersday couple weeks ago here in Finland. I was wondering what to give to my wife, usually I like to buy something useful because I don’t like to give something just because you are supposed to and then you just put it somewhere.. Last time I bought new watch and before that hair extensions.

But now I realized that even thought I buy what ever, the best thing I can give to her is my time! I´m always going somewhere, work, gym.. I just dont have that much time to be home that I would like to.

So our mothers day was actually 2 days 😀 We went to swimming and sauna (I didn’t swim, of course ) went to cottage, markets and just relaxed and spend time together. This is really rare for us, and when my contest prep starts again I will be spending more time in the gym so there won’t be a day when I will be home all day.

So the best thing I can give is time, time spend together!

-Killeri-

Kommentoi

7 kommenttia aiheesta “Mikä on paras lahja?

 1. Hyvä postaus! Mukava lukea välillä muitakin juttuja kehonrakentajan elämästä, kuin pelkästään sitä iän ikuista treenaamista. 🙂 Lisää näitä! Pekka voi mennä lukemaan vanhoja treenipäiväkirjojaan.

  Kovia reenejä!

 2. Nyt olet asioiden ytimessä.. Arvostan. Aika on arvokkainta mitä voit perheelles ikinä antaa

 3. ei helvetti nää jutut on kuin naistenlehdestä. Asiassa ei itsessään oo mitään vikaa mutta koita pysyä ihan noissa treeni ja kisa jutuissa. Me naiset ynnä muut lehdet on sitten asia erikseen

  1. Mä kirjottelen just mitä mielessä liikkuu. On ne sitte naistenlehti ajatuksia tai ei. Sulla on onneks valta valita ja olla lukematta jos häiritsee 🙂

   1. juu saat mutta olisi hyvä kanssa osata ottaa kritiikkiä vastaan.. eikö:)

    1. Toki! Mutta se että sä kritisoit sitä että kirjotan jostain aiheesta mikä ei sua kiinnosta ei oo kovin rakentavaa vai mitä? Sähän ”käskit” mun olla kirjottamatta, rakentava palaute ois ollu että ”kirjottasikko enemmän treenistä”.
     Sitä on muuten tulossa seuraavaksi eli saat mitä tilasit 😀