Miltä tuntuu olla PRO?

Kortti on nyt ollu taskussa jokusen kuukauden, miten elämä on muuttunu?

Nythän mun ei tartte tehä enää mitään, olla vaan ja kasvaa! Kyllä tää elämä onki helppoa 🙂 Rahaa tulee ovista ja ikkunoista ja uusia yhteistyö tarjouksia satelee harva se päivä.

Tätähän se on kehonrakennus ammattilaisen elämä!

..tai sitte ei :D.. Viimesen reilun kuukauden aikana oon ollu enemmän reissussa ku omassa sängyssä, mikä on sinänsä kiva, ei tartte ainakaan liiaksi siivota ku ei kerkee sotkemaankaan, mutta pikkuhiljaa alkaa huomaamaan pieniä väsymisen merkkejä eli nyt täytyy hiukka rauhottaa reissaamista ettei homman tärkein puoli (treenaaminen) ala kärsimään.

Kuva: Tomi Rehell

Mutta muuten täytyy myöntää että oon kyllä nauttinu tästä ajasta paljon! Oon kaikesta touhuamisesta huolimatta saanu tosissaan keskittyä treenaamiseen enemmän ku koskaan ja silti aikaa jää myös perheelle paremmin ku ennen. Eikä oo sellasta jatkuvaa stressiä päällä mikä on (näin jälkeenpäin huomaan) ollu läsnä viimeset vuodet ku on pitäny aikatauluttaa päivät suunnilleen minuutin tarkkuudella että kerkee tekemään kaikki ajallaan. Nyt saa alottaa aamut yleensä suht rauhassa minkä ansiosta koko päivästä tulee paljon rennompi verrattuna siihen että sun pitää vetää aamupala kauheeta kyytiä alas ja juosta töihin. Eli sen verran oon muuttanu kuvioita etten enää juurikaan tee esim ohjauksia vaan pyörittelen firmaa ja keskityn noihin nykysiin valmennettaviin enkä oikeestaan ota uusia.

 

Taffer pääs ekana haastattelemaan mua kortin saamisen jälkeen, videolla käyään läpi fiiliksiä mitä kortti sai aikaan ja miltä tuntuu voittaa jotain. Siinä aukeaa samalla ehkä syy siihen miks oon päässy tähän pisteeseen! Kannattaa siis kattella yllä oleva pätkä ja sen jälkeen tää seuraava jos haluaa saaha tumppuihin lisää pihviä!

Niinku tossa haastiksessa sanoinki niin mulla on aina seuraava tähtäin asetettuna ja tällä viikolla lähenki taas Italiaan missä se konkreettisesti lyödään lukkoon. Eli reissua pukkaa 😀

Tän jälkeen koitan pysyä hetken Tampereella ja suunnitella vähän paremmin tulevaa. Toivottavasti pystyn tästä koko hommasta antamaan jotain mikä auttais tulevaisuudessa muitaki pääsemään sinne omiin tavotteisiin, on se sitte pro-lavat tai joku muu.

Kuva: Otto Rosti

Aika näyttää ja kuhan tosiaan pääsen tästä seuraavasta reissusta kotiutumaan niin laitan noi hommat aluille, kuulette sitte lissää 🙂

Mutta pakko se on myöntää, kyllä tää elämä maistuu aika hyvältä nyt!

-Killeri-

Kommentoi