Nyt vastataan kaikkeen!

Koska kisaat? Paljon paino? Painaako tossut? 

Niinku jokanen noihin vastaava dieettiläinen tietää ni jossain vaiheessa noi kysymykset alkaa jo nyppimään. Mutta se kuuluu asiaan ja kysyjänki pitää se ymmärtää 😀 Suodatin on melko vähissä jo ja aina ei kykene antamaan niin fiksua vastausta ku pitäis. Mutta vastataan nyt noihin tässä niin selkenee asiat!

Koska kisat? Aika tasan 2 viikon päästä, 16.4.2017

ja missä? No Maltallahan ne, Diamond cup kisa missä mahdollisuus Pro-korttiin. Just maksoin kisamaksun (200€), liitto ei oo VIELÄ ilmottanu mua sinne mutta onhan tässä aikaa.. 😉 Saa nähä..

Paino? Tällä hetkellä huitelee 101,5 ja 103 kilon välillä.

Väsyttääkö? Kyllä, viimeset 2 yötä menny nukkumatta. Kuuluu seki asiaan tietyssä pisteessä 🙂

Mitä vielä, muuten kaikki hyvin!

Kunto on hyvä aikaan nähden ja paras siitä pitäs lavalle taas saada. Tosi hyvä fiilis sen suhteen ja luotan mun valmentajaan Mauro Sassiin 110%, niinku pitääki.

Mitä syöt? On kans yks yleinen kysymys. Tuossa sitä näkyy: Välillä saan riisiä, yleensä parsaa, kesäkurpitsaa, kanaa ja seitiä. Ei muuta, enkä mä muuta juuri kaipaakkaan. Tykkään mun ruoista ja teen niistä hyvänmakusia.

Mulle on tosi tärkeetä aina pitää koko kokonaisuus hyvin kasassa, se tarkottaa siis sitä että syön, treenaan, koitan levätä ja huollan itteeni.

osteopaattimarkopanu.fi

Sen takia oon nyt käyny 2-3 kertaa viikossa ukkojen hellässä huomassa!

tuhkasaari.com

Mua hoitaa pääasiassa 2 kaveria, molemmat löytyy Fitfarmin tiloista keskustasta eli mun on super helppo siirtyä työpöydän äärestä hoitoon ja takasin. Samu Tuhkasaari on mun pää ”hoitaja”, sen lisäksi Panun Marko kaivelee noita kalvoja aina kerran viikossa että saadaan seki puoli kuntoon ja lihalla on tilaa liikkua.

Sattuuko se? No välillä mutta ei niin paljoo ku monesti aatellaan. Jos lihaksia huolletaan ni kipu ei oo kovin suurta.

Muuten päivät menee siis normaaliin tapaan, aamulla lenkki, päiväksi töihin, illalla treeni ja siihen väliin hoitelen kaikkea muuta pakollista, laitan pyykkejä, teen ruokaa, kirjottelen tänne joutavia 😀

This is bodybuilding!

ja ku dieetillä ollaan ni kai se autoki pitää vaihtaa?

Jos jäi joku asia vielä askarruttamaan ni laittakaa kommenttia! Vastaan kyllä mielellään varsinki näin koneen kautta ku voi valita koska vastaa 😀

Terkut Tapparan C-junnuille! Nemo opetti pojille salihommia ja pitähän mun käydä siinä kans pätemässä. Hyvin oli korvat höröllä pojilla ja hienolta näytti tekeminen!

-Killeri-

Kommentoi

2 kommenttia aiheesta “Nyt vastataan kaikkeen!