Rauta liikkeelle Ironialla!

Viime viikonloppuna oli hikeä, tuskaa ja onnistumisen iloa!

DSC_1536

Gym Ironian pojat pyysi mua tulemaan Jyskälään näyttämään treenin mallia porukalle. Päätettiin järkätä kunnon setit niin että päästäis ajan kanssa asian ytimeen, niimpä reissu alko jo perjantaina sillä että hyppäsin junaan ja vr ajatti meikäläisen keskisuomen ytimeen.

Vastassa oliki astetta kovempi kyyti, kolleega Anton tuli noutamaan mut junalta M3 bemarilla ja pakkohan mun oli käyä testaan sitä ennen ku mentiin salille! Onneks ei oo itellä tollasta autoa, ois kortti pois ja lompakko tyhjä alta aikayksikön 😀

IMG_5768

Perjantaina kävin siis tutustumassa saliin ja suunnittelin sen pohjalta seuraavan päivän leirin, aina ku tulee uus sali niin se on pakko ajaa sisään ite ennen ku voi vetää siellä treeniä. Laitteisiin ja fiilikseen pitää saaha tuntuma, ja tuolla se kyllä löyty helposti! Ironiahan on täysin erilainen sali ku WFC missä normaalisti treenaan. Ehkä just siks se tuntu mahtavalta ku tilaa on vähemmän, katto matalalla ja rokki soi kovaa ni se treenifiilis oli ihan erilainen ku kotona.. Teki hyvää päästä välillä tollaseen ”vanhaan” fiilikseen 🙂 Kuvailin osan treenistä videollekki:

Paukuttelin siinä selän silleen kohtuu räväkästi ja sen jälkeen mentiin Antonin residenssiin pakkaileen FAST:n goodie backit leiriläisille ja suunnitteleen seuraavan päivän kuviot kuntoon.

IMG_5770

Lauantaina sitte aamusta alettiin humppaamaan!

Päivän ohjelma oli:

10-12 treeni

12-14.30 ruoka + keskustelu

14.30-17 treeni

Jaettiin tää sillälailla että Anton hoitelee selkäryhmän ohjauksen ja mä näytän miten niitä kanankoipia voidaan treenata niin että saahaan sieltä lihaksesta kaikki irti. Treenaaminenhan on pääasiassa helppoa mutta siinä on pikkujuttuja joilla siitä saadaan paljon enemmän irti, sekä lihaksen että pääkopan kautta.

DSC_1472
kova keskittyminen jo alussa 😀

DSC_1468

Ekan treenin jälkeen tosiaan siirryttiin saunatiloihin syömään. Tarjolla oli herkullista kanaa, riisiä ja salaattia eli kunnon evästä eikä mitään höttöä. Tän päälle pistin porukan imemään noita FASTin antamia sport drinkkejä että saavat hiilaria reilusti, sillon ku tehään kaks todella kovaa treeniä ni on tärkeetä että energiaa tulee siinä välillä riittävästi! Tossa kannattaa aina käyttää hiilarijauheita, ja tietenki juoda niitä + aminoita aina treenin aikana!! Itseasiassa osa tais lisätä niitä jo ekan treenin aikana juomapulloihin ku meinas virta loppua heti alkuunsa.. 😀

DSC_1519

Eväitten jälkeen jauhettiin sit kaikesta mahollisesta: liittyen treenaamiseen, mentaali puoleen, kisatavotteisiin ja jopa lomailuun 😀

Siittä ku puristat :D Selkätreenin alatalja osuus ilmeisesti selityksen aiheena..
Siittä ku puristat 😀
Selkätreenin alatalja osuus ilmeisesti selityksen aiheena..

Tän jälkeen siis toiseen treeniin! Jos ei oo koskaan treenannu kahta super kovaa treeniä päivässä niin tää on jotain aika yllättävää kropalle 😀 Ja tässä se sitte monesti punnitaan kuinka pitkälle pää antaa viedä, tai toisessa tapauksessa antaa periksi. Koska rasitus alkaa olemaan jo sellasta luokkaa ettei lihakset millään tahtois jaksaa ja sillon mennään vaan henkisellä kantilla eteenpäin.

DSC_1493

Kukaan ei luovuttanu vaikka pirun tiukoille vedettiin eli meikäläinen on tyytyväinen 🙂 Settien jälkeen käytiin vielä pienimuotonen yhteenveto ja sain kuulla sanat mitkä on musiikkia mun korville: ”tää päivä pisti kyllä miettimään treenaamista ihan erikantilta ku ennen”. Just näin sen piti mennäkki 🙂

Näitä voi sinne omille saleillekki kysellä jos kiinnostusta löytyy, tässä ennen syksyä on vielä muutama mahollista pitää eli salinomistajiin vaan yhteyttä ja järkätään tälläsiä muuallekki!

-Killeri-

Kommentoi