Relaa ny vähä!

Onko pakko juua jos ei halua?

Nyt ku tää perinteisesti vuoden kovin juhla-aika on taas käynnissä ni joutuu välillä puntaroimaan mitä sitä oikeestaan haluaa tehä.

img_2200

Viime viikonloppuna vietettiin meikän osalta tän vuoden ekoja pikkujouluja, Fitfarm järkkäs sekä meille työntekijöille että asiakkaille juhlat Sokos hotel Tornissa. Nyt ku tää tästä lähti käyntiin niin eka viikonloppu ilman ohjelmaa onki sitte viikko ennen joulua (toistaseksi).

Farmin henksua Kuva: Tomi Rehell
Farmin henksua
Kuva: Tomi Rehell

Jouduin oikeesti jo harkitsemaan pitäskö ottaa pari kuppia, (oli samalla hyvän ystävän viimenen viikonloppu poikamiehenä) mutta tulin siihen tulokseen ettei se oo sen arvosta. Oon aikanaan juonu sen verran että tiiän millasta se on, hauskaa on varmasti, mutta se mitä siitä jää käteen on yleensä vaan tyhjä lompakko, huono olo ja seuraavan viikon treenit menee päin persettä (ei hyvällä tavalla).

Terden kanssa poset!
Terden kanssa poset!

Nytki sain kommenttia että ”ota nyt, niin harvoin näitä tulee” ja ”relaa nyt vähä, ei se mitään haittaa jos vähä juo”. Ei ehkä haittaakaan, tosin en nää mitään järkeä siinä että juo vähän. Jos jotain tehään ni se tehään täysillä 😀 Sen takia vaikka noita kinkereitä ois kuinka harvoin niin ei se vaan oo mun kannalta fiksua.

Toisekseen, vaikka kisoihin on mun osalta puoli vuotta aikaa, kaikki mitä annan tänä aikana eteen vaikuttaa siihen mitä mulla on tarjota sitte ku lavalle nousen. Ja nyt palo on niin perkeleen kova etten tällä hetkellä halua jättää sitä pientäkään hetkeä käyttämättä hyödyksi! Toki on mahollista että joku ilta tulee lähettyä juhlimaan, mutta se vaatii sen että mä oikeesti haluan sitä. Saa nähä tuleeko sitä, viime kerrasta tais tulla pari vuotta täyteen..

img_0412

Mutta tohon relaamiseen!

Mitä vanhemmaks oon tullu, mitä tärkeemmäks urheilu on mulle muodostunu ja mitä enemmän oon saanu olla kotona perheen kanssa sitä enemmän huomaan että mulle se paras tapa relata on OLLA KOTONA! Mä en tarvi mitään ihmeellistä keinoa rentoutumiseen, mulle riittää että voidaan olla vaan ilman aikataulua ja tehä mitä huvittaa. Tai olla tekemättä mitään! Tää on sellasta elämää mitä mä haluan elää. Koti ja treenaaminen, tää on sitä mitä mä rakastan.

Halu kehittyä on kovempi ku koskaan!
Halu kehittyä on kovempi ku koskaan!

Eli vaikken tohon viinan kans läträämiseen nyt hetkeen oo lähteny mukaan, ei se tarkota sitä etten relais 🙂 Jokanen tyylillään ja ei tää varmasti ainakaan huonompi oo ku kännit!

-Killeri-

Kommentoi

2 kommenttia aiheesta “Relaa ny vähä!

  1. Hyvä juttu! Itsekin monta kertaa kuullut tämän saman kyllä 😀 Eniten ihmettelen sitä (ei siis aina, ei voi yleistää) mutta itselle ei ole ongelma jos joku juo, mutta sille toiselle on monesti ongelma se jos en ite juo. Ite en ole juonut tippaakaan alkoholia 6v. Monestakin syystä mutta yksi niistä on se etten tykkää juoda vaan tykkään olla selvänä ja kun rakastan reenaamista ja panostan siihen, ei se silloin myöskään kulje käsi kädessä. Ja niin, suomalainen kulttuuri tahtoo ajatella että pitää olla alkoholia jotta voi rentoutua 😀 Itseki rentoudun kotona, salilla, jne ihan simppeli ja arki asioissa mitä tykkää tehdä. Ne tekee onnelliseksi! Ja mukava se on kyllä aamulla herätä selvänä ja hyvässä olossa omiin aamu rutiineihin ja syömään 🙂