San Marino Pro!

Täällä ollaan, paikassa jossa mun PITI kisata eka Pro-kisa.

Torstai aamuna AIVAN LIIAN AIKASIN lähin matkaamaan ensin kohti hesaa ja sieltä sitte Italiaan. Nyt ku on täällä tän viikonlopun ollu ja yhteydetki on kohtuulliset ni voi päivitellä.

Melko pienillä eväillä tälläsen matkan pystyy tekeen. Kaikki mahtuu käsimatkatavaroihin mitä tarttee. Laukussa on vaan välttämättömät lisäravinteet, matka eväät, pari paitaa, shortsit ja alusvaatteet.

Sen verran hidas toi netti on täällä ettei esim videopuheluita pysty soittaan eli ei myöskään isompia videoita saa ladattua mut Supermassin instagramiin oon päivitelly enemmän tästä viikonlopusta, eli se kandee laittaa seurantaan ku ne siellä vielä hetken näkyy!

Maanantaihin klo 23.59 asti ISOJA tarjouksia! Klikkaa kuvaa ja shoppaa !

Suoraa lentoa tänne ei löytyny niin pääsin ekaa kertaa käymään Amsterdamissaki. Ei tullu silti tsekattua sitä mistä Dami on kuuluisa (oliko ne tulppaanit vai mitkä?) vaan muutaman kaffin jälkeen matka jatku kohti Bolognaa missä meitä odotti vuokra-auto.

Amsterdamissa pit stoppi
Superman tietsikka laukku ja superman passin kuoret, tärkeintä on tyyli 😀

Samalla lennolla siis tuli myös Kati ja Iina, jotka kisaa tossa Pro Figuressa. Iina ekaa kertaa ja hiukan se tässä viikonlopun aikana on näkyny että neitiä jännittää. Niinku asiaan kuuluuki! Suomea edustaa myös Aksu joka oli tullu tänne jo keskiviikkona. Illalla se sit selviää miten kukanenki pärjää! Live streami löytyy kisaan muuten täältä.

Kisa alkaa Suomen aikaa klo 17 eli mukaan jännäämään sitte!

TEAM STONES

Me majotutaan Team Stonesin porukan kanssa Riminissä (noin 30 min San Marinosta),Hotel Margaret:ssa jossa on todella hyvät puitteet: 24h buffetti puhasta bodyruokaa, vedet, kahvit ja zero colat mukaan luettuna! Kelpas täällä ootella sunnuntain kisaa! Hotellin omistaa entinen kehonrakentaja mamma, joka tälleen omalla tavallaan sit haluaa jeesata meitä kisaajia. Kiitos kovasti hänelle!

Buffassa oli tarjolla:
Kalaa, kanaa, naudan pihviä, riisiä, pastaa, kasviksia ja muita höysteitä mitä hotelleissa aina muutenki on ruoilla.
sai normi aamiaisen syötyä. Jopa leivällä herkuttelin!

 

Oli täällä onneks pullaaki 😀

Ainut miinus tässä koko kylässä on se että melkeen kaikki paikat on kiinni, tää on näköjään täysin kesämesta, ja saleille on vähä pitkä matka. Sitte eilen ku olin menossa yhelle gymille joka ois suht lähellä ni ne laittoki ovet kiinni just ku pääsin sisään.. Treeniä tällä reissulla ei siis liiaksi päässy tekeen.. Lähtee nää viimesekki lihat ku on kaks päivää treenaamatta! 😀

Noitten ovien takaa löytyy sali. Täysin varustettu, tää oli privaatti gymi tuolla San Marinon puolella missä törmäsin muun muassa Big Ramyyn.
Sain mä kuiten noi takajalat treenattua eli ei ihan täysin leporeissu.

Perjantaina oli Athlete meeting missä pääsin ekaa kertaa haisteleen milleen noi pro puolella etenee, aika iisiä hommaa, numerot vaan kisaajille ja thats it. Mukaan tuli kirjekuori missä oli rannekkeet jos haluaa mennä katteleen kisoja aikasemmin.

212 Mr Olympia kakkonen Ahmad Ashkani

Eilen kävin nopeesti pyörähtään messuilla, siellä oli maailman tähtiäki joukossa ja bongasin mm Kai Greenen, Victor Martinezin ja Flex Wheelerin. Muitaki varmaan oli mut en jaksanu olla siellä tungoksessa ku puol tuntia niin kuvatki jäi ottamatta.

Haba vertailu Nathan De Ashan kans. hän oli 2017 Olympiassa 7:s. Kova luu!

Nathanin kanssa meni lauantaina aamupalalla joku 1,5 tuntia ku pääsin kyselemään millasta elämä Kuwaitissa oikeen on. Hirveen ruususta kuvaa hän ei siittä maalannu, moni kakku päältä kaunis niinku sanotaan.. Mutta kyllä sinne kuulema kannattaa mennä käymään! Sali on yks maailman parhaista ja siellä ei tosiaan muuhun keskitytä ku bodaukseen.

Kuulostais itelle ihan hyvältä paikalta ku en oikeen muuta nytkään tehe. Enköhän mä siellä jonku reissun tuu vielä tekemään..

hups!

Ku en sinne salille siis eilen illalla päässy ni menin pyörähtään yhessä ostoskeskuksessa, ja sieltä löyty toi pirun Foot Locker.. ONNEKS siellä ei ollu mitään sellasia Jordaneita mitä oisin kaivannu ni pääsin ilman turhaa rahan tuhlausta pihalle. Olin aatellu hakee jädeä ku tonne menin mutta se oliki niin iso paikka että taas ihmispaljous voitti jäätelö himon ja lähin pihalle 😀 Hyvä että näinki käy joskus!

Nyt mä meen tsekkaamaan Iinan värin ja sit hiljalleen kohti San Marinoa.

Pitäkää peukkuja kaikille atleeteille, siinä on muutama tunti käytetty valmistautumiseen tätä hetkeä varten. Ja lavan takaa mahollisesti sit tonne Supermassin instaan pistelen videota jos siellä netti pelaa 🙂

-Killeri-

 

 

 

 

Kommentoi

3 kommenttia aiheesta “San Marino Pro!

  1. Kille se ei tarjoa pelkästään treeni ja ruoka vinkkejä vaan täältä löytyy matkailu vinkkejäkin! Kuinka pienellä laukulla pärjää ja kuinka vähillä tavaroillakin! 😀 Eikä siinä vielä kaikki, löytyy hyviä safka paikkojakin ja suosituksia! HIENOA! 🙂 😀