Torstai tipsit: 10 hiilarin lähdettä!

Loppuuko mielikuvitus ruokien suhteen kesken?

Pääsääntösesti sillä ei monellekkaan oo merkitystä millasia hiilarin lähteitä käytetään (ku ei nyt ihan puhtaasta sokerista puhuta!) pois lukien tietenki allergiat. Senpä takia saatte nyt mun pääsääntöset hiilarin lähteet, josko sieltä löytyis sitte niille ”kyllästyjille” jotain millä saa siitä omasta annoksesta taas maistuvan.

Pakko tietenki lisätä että yleensä jos joku ruoka ei maistu niin sillon ei oo tarpeeksi nälkä eli kannattaa vilkasta peiliin, jos siellä näyttää hyllyvän jokunen liikakilo niin ruoan saa hyvin nopeeta maistumaan ku leikkaa kaloreita pikkasen 😀 Nälkä on yllättävän hyvä kokki nimittäin 😉

Ei sentään, ei se nyt täysin noinkaan oo. Ihan puhtaasti kaiken imeytymisen kannalta on hyvä syödä mahollisimman monipuolisesti eri lähteitä! Sama pätee kaikkiin muihinki ruoka-aineisiin, ei vaan hiilariin!

Oon onnistunu koukuttaan itteni noihin omenoihin nyt, parhaimmillaan kilo menee päivässä 😀

Mä oon aina suht simppeli eväitteni kanssa, ei juurikaan oo ongelmaa syyä vaikka aina samaa ruokaa mutta niinku edellä mainitsin, vaihtelu tekee hyvää koska sillon kroppa vastaa yleensä paremmin. Ja kokeilemalla löytyy ni itelle parhaiten sopivat aineet, esimerkiks perus riisikakut imeytyy mulla tosi huonosti, riisi taas toimii ku junan vessa!

Testatkaa näitä!

-Killeri-

ps.. kaupassa  lisää tanktoppeja, ne menee nopeeta 😉

Kommentoi