Torstai tipsit: Valmentaja ja treenikaveri

Mitä asioita pitää miettiä noiden valinnassa?

Näistä molemmista on monesti hyötyä ku halutaan päästä eteenpäin ja nousta niin sanotusti uudelle levelille.

Maailma on täynnä valmentajia ja treenaajia. Ku harkitaan kenen kanssa hommia aletaan tekeen niin kannattaa tutustua henkilöihin eikä vaan mennä sen mukaan mitä joku muu sanoo, koska henkilökemiat ei aina toimi, ja jos siinä tökkää niin pitemmän päälle touhu ei kovin hyvin tuu toimimaan.

Mun ajatukset tästä kuulette seuraavalla videolla:

Oon ite nykyään hyvin tarkka siitä ketä otan valmennukseen just kyseisistä syistä, koska mun mielestä on typerää tuhlata kummankaan aikaa jos yhteinen sävel ei soi. Sen takia ”kuulustelen” aina uudet tulijat ennen päätöstä ja samalla kerron omat ajatukset siitä millanen mä oon valmentajana ja mitä mä  myös vaadin.

Kaikki ei vaan sovi kaikille mutta jokaselle löytyy varmasti sellanen valmentaja jonka kanssa homma synkkaa. Tutki ja kysele, silleen vältytään ajan ja rahan haaskaamiselta. Molemmin puolin.

-Killeri-

Kommentoi